Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 4-11-2017

Κριός
Το φως της Πανσελήνου χύνεται άπλετα και το σωστό θα είναι να βγείτε από το σπίτι σας και να λουστείτε μέσα στην φωτεινότητά του. Μην φοβηθείτε να νοιώσετε ελεύθεροι.

Ταύρος

Τι κι αν η Αφροδίτη, που είναι κυβερνήτης σας, σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό; Η Πανσέληνος δεν αφήνει έτσι εσάς, αφού ο ταύρος είναι ο φιλόξενος οικοδεσπότης της.

Δίδυμοι

Αποδεικνύεται πως τα όνειρα δεν είναι ψεύτικα. Κρύβεται πίσω αυτά μία βαθύτερη αλήθεια που το φως της Πανσελήνου αποκαλύπτει. Μην έχετε κλειστά τα μάτια σας τώρα.

Καρκίνος

Φαίνεται όντως ρομαντικό το ότι το ζώδιο του Καρκίνου έχει ως κυβερνήτη την Σελήνη . Πρέπει λοιπόν να είστε περήφανοι τώρα που ο κυβερνήτης βρίσκεται στην μεγάλη του στιγμή, την Πανσέληνο. Ακολουθήστε την φεγγαρόστρατά της.

Λέων

Πόσο μικρά είναι ορισμένα πράγματα τελικά και πόσο τα κάνουμε εμείς δύσκολα; Αυτό δεν είναι κάτι που δεν ξέρετε. Γιατί λοιπόν δεν ενεργείτε με βάση αυτή την γνώση;

Παρθένος

Τι όμορφο να φέγγει η Πανσέληνος όταν κάνουμε τα σχέδιά μας. Η Πανσέληνος στον Ταύρο μάλιστα είναι για την Παρθένο ο καλύτερος φίλος. Μην την εισακούτε, απλά εμπιστευτείτε τον, σαν να είναι ένας καλός φίλος.

Ζυγός

Αναζητάτε μία εντολή για σήμερα; Να μία εντολή που πρέπει να ακούσετε: υποταχθείτε στο ερωτικό πανσεληνόφως που σας καλεί αν αφήσετε πίσω αυτό που σας βαραίνει.

Σκορπιός

Καμιά φορά κοιτάμε πίσω και τελικά η ζωή είναι τόσο, μα τόσο απλή. Για ποιον λόγο δεν το βλέπουμε αυτό στο παρόν; Μην το απαντήσετε το ερώτημα, ας το απαντήσουν οι πράξεις σας: ζήστε.

Τοξότης

Απελευθερωθείτε από την ψευδαίσθηση. Κάντε το μεγάλο συνειδησιακό άλμα. Υποσχεθείτε πως δεν θα κλείσετε υπό το φως της πανέμορφης Πανσελήνου τον εαυτό σας απόψε.

Αιγόκερως

Προσέξτε αυτά τα οποία δεν φαίνονται σήμερα. Ποια είναι πραγματικά αυτά; Είναι εκείνα τα οποί κρύβονται πίσω από ψεύτικα και ουσιαστικά ανύπαρκτα συναισθήματα.

Υδροχόος

Είναι μία ημέρα, που παρά την θετική επιρροή της Πανσελήνου, ο εκνευρισμός σας θα είναι έντονος, λόγο της αντίθεσης μεταξύ της Αφροδίτης και του κυβερνήτη σας Ουρανού.

Ιχθείς

ΟΙ αντικειμενικές δυσκολίες της πραγματικότητας γίνονται πιο εμφανείς με την αντίθεση Αφροδίτης-ουρανού. Όμως, η Πανσέληνος σας δίνει την ευκαιρία να ενώσετε το όνειρο με την πραγματικότητα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.