4-11-2017: Σούπερ Πανσέληνος στον Ταύρο

Κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου στον Ταύρο, το φεγγάρι αντανακλά το φως του Ήλιου στον Σκορπιό. Καθώς οι δυνάμεις του Ήλιου και της Σελήνης εναντιώνονται μεταξύ τους, η Υπέρ - Σελήνη θα έχει ένα υπερβολικά φορτισμένο αποτέλεσμα, καθώς είναι το πρώτο της τριλογίας των Τεράστιων Πανσελήνων μέσα στους επόμενους 3 μήνες που μας φέρνει το 2018.
Τι συνδυασμός ενέργειας αυτή η πανσέληνος ... και τι λαμπρός χρόνος πραγματικά να σκεφτείτε πώς αισθάνεστε για τη ζωή σας. Μπορεί όμως να έχει και δύσκολες επιρροές προκαλώντας πόνο και στη συνέχεια να τον μετατρέψει σε κάτι ευθυγραμμισμένο με την Καρδιά / Ψυχή σας.
SUPERMOON Ενέργεια
Η πανσέληνος αυτή σηματοδοτεί την πρώτη τριλογία των SUPERMOONS - FULL MOON που συμβαίνουν τον Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2017, που ακολουθείται από τον Ιανουάριο του 2018. Κάθε είδους ενέργειας τρέχει με υψηλή κατά τη διάρκεια ενός SUPERMOON ... μπορεί να αισθάνεστε πιο συναισθηματικά ρεύματα, ηλεκτρικά, να αντιμετωπίζετε διαταραχές του ύπνου ή να έχετε εκφραστικά / διαυγή όνειρα . Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι η διαίσθησή σας είναι αυξημένη, η συγχρονικότητα πιο έντονη και γίνεστε πιο ευαισθητοποιημένοι ή ενεργοί στην ζωή του περιβάλλοντος / ανθρώπων / φυτών / ζώων ... πραγματικά όλα!
Καθώς η αντίστροφη μέτρηση μέχρι το τέλος του 2017 άρχισε, ένα καθολικό 1 έτος στην αριθμολογία ... η τριλογία των SUPERMOON ανοίγει το δρόμο για φρέσκο κύμα ενέργειας που μας φέρνει στο 2018.
Εδώ είναι τι μπορούμε να περιμένουμε κατά τη διάρκεια του SUPERMOON τον Νοέμβριο ... & συστάσεις για το πώς να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις σεληνιακές δονήσεις:
ΚΑΤΟΠΤΡΙΖΩ. Αναγνωρίστε πόσο μακριά έχετε έρθει και σκεφθείτε τα μαθήματα σας φέτος, αγκαλιάζοντας τη σοφία του ταξιδιού και στη συνέχεια προετοιμαστείτε για ένα νέο κύκλο.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ. Αυτά τα τελευταία 3 SUPERMOONS είναι μια εποχή εναρμόνισης και ενότητας σε όλες μας τις σχέσεις καθώς μπαίνουμε στο 2018, ένα καθολικό 2 έτος στην αριθμολογία ...
ΣΥΓΧΩΡΩ. Συγχωρήστε τον εαυτό σας, συγχωρέστε τους άλλους ... κρατώντας μνησικακίες γίνεστε θύμα . Μπορεί να βρεθήκατε φέτος προδομένοι, καθώς βυθιστήκαμε βαθιά μέσα σε αναδρομές, εκλείψεις & μαύρα φεγγάρια.. αυτά τα πράγματα από το παρελθόν έχουν έρθει στην επιφάνεια. Είναι πλέον καιρός να τα αφήσουμε τελικά, να ξεχάσουμε, να συγχωρήσουμε και να βρούμε το κλείσιμο, την ολοκλήρωση και να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα ή λύση σε καταστάσεις ή περιστάσεις που έχουν παρασυρθεί για πολύ καιρό τώρα.
ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ . Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας και να αφιερώσετε χρόνο για να φροντίζετε και να καλλιεργείτε το σώμα σας κάθε μέρα. Μετά από ένα τεράστιο έτος αφήγησης, είναι καιρός να ανανεώσετε την κυτταρική ζωτικότητά σας και να απελευθερώσετε τα τελευταία υπολείμματα της κινητικής στασιμότητας βαθιά μέσα στα κύτταρα σας.
ΝΙΩΘΩ. Τα συναισθήματα θα ενισχυθούν σε αυτό το σούπερ φεγγάρι ... και τα δράματα θα μπορούσαν να γίνουν ανεξέλεγκτα. Προσέξτε τα συναισθήματά σας, είναι όμορφο να παραδίνεστε σε αυτά, αλλά όχι να μην έχετε και μια κάποια λογική.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.