Αστρολογικό Δελτίο 3-11-2017

Η διαίσθηση θα είναι ο οδηγός μας για σήμερα. Με το τρίγωνο Ηλίου-Ποσειδώνα, έχουμε ανεπτυγμένη την διαίσθησή μας, η οποία μπορεί να μας καθοδηγήσει στις αποφάσεις μας. Είναι πολύ σημαντικό αν επενδύσουμε σε αυτήν. Οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες ευνοούνται ιδιαίτερα. Ταυτόχρονα, υπάρχει ροπή στον αποκρυφισμό. Αυτή η όψη έρχεται να δέσει πολύ αρμονικά με την σύνοδο Σελήνης-Ουρανού, η οποία μας καλεί να ξεφύγουμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και δοκιμάσουμε καινούρια πράγματα. Προσοχή όμως με το τρίγωνο Σελήνης-Κρόνου, γιατί, αν και θα μας κάνει αντικειμενικούς, θα προχωρήσουμε σε κάποια υπερβολές ενάντια στον εαυτό μας, κάνοντας σκληρή αυτοκριτική.
Με το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου πρόκειται να σημειώσουμε ορισμένες επιτυχίες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα και να λάβουμε την αναγνώριση από τους ανωτέρους μας, πρέπει αν εκμεταλλευτούμε αυτή την όψη.
Με την Σελήνη να εισέρχεται στον ταύρο μπορούμε τώρα να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα κλίμα ασφάλειας, το οποίο θα μας υπερασπίσει το προηγούμενο διάστημα. Θα πρέπει όμως να προσέξουμε, καθώς αν δεν καταφέρουμε να το οικοδομήσουμε, θα αισθανθούμε αφύλαχτοι και απροστάτευτοι, χωρίς αναγκαστικά να ισχύει κάτι τέτοιο.
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι είσαστε σε θέση να αξιοποιήσετε νέες ευκαιρίες. Οι κριοί είστε δυναμικοί. Οι Ζυγοί τραβάτε τα θετικά βλέμματα. Οι καρκίνοι είστε αποτελεσματικοί. Οι αιγόκεροι αποφύγετε να κρίνετε σκληρά τον εαυτό σας. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς είσαστε πιο θετικοί και έτοιμοι. Οι Δίδυμοι ασχολείστε με απαιτητικές εργασίες. Οι Τοξότες να έχετε υπομονή . Οι Παρθένοι κάντε νέες ενέργειες, πρωτότυπες. Οι Ιχθείς ξεφεύγετε από την ρουτίνα. Για να αυξήσετε την επιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είσαστε πολύ πιο έτοιμοι για ορισμένες υποχρεώσεις. Οι Υδροχόοι ξεφεύγετε από τα καθιερωμένα. Οι Λέοντες αναλαμβάνετε υποχρεώσεις μεγαλύτερων απαιτήσεων. Οι Ταύροι είσαστε έτοιμοι για εργασίες που πριν δεν ακουμπούσατε. Οι Σκορπιοί έχετε μεγαλύτερη θετικότητα. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης
Ήλιος
Σύνοδος
Δίας
Ήλιος
Ποσειδών
Σελήνη
Αντίθεση
Αφροδίτη
Σελήνη
Αντίθεση
Δίας
Σελήνη
Τρίγωνο
Κρόνος
Σελήνη
Σύνοδος
Ουρανός
Αφροδίτη
Εξάγωνο
Κρόνος
Αφροδίτη
Αντίθεση
Ουρανός
Δίας
Τρίγωνο
Ποσειδών
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.