Ερωτοσκόπιο 3-11-2017

Οδηγούμαστε μακριά από τα καθιερωμένα σήμερα. Με την σύνοδο Σελήνης-Ουρανού θα αποδράσουμε από την ρουτίνα και θα θελήσουμε να κάνουμε νέα πράγματα μαζί με το αγαπημένο μας πρόσωπο. Με την Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη επίσης θα προσπαθήσουμε να διασκεδάσουμε βγαίνοντας από τα τετριμμένα, όμως οι καταστάσεις μπορεί να γίνουν κάπως δύσκολες αν προσπαθήσουμε να ασχοληθούμε με την ουσία των πραγμάτων.
Το τρίγωνο μεταξύ Ηλίου και Ποσειδώνα δίνει μία ιδιαίτερη πινελιά στην ημέρα, καθώς θα υποστηρίξει την διαίσθησή μας, η οποία μπορεί να μας καθοδηγήσει στην προσέγγισή μας.

Με την Σελήνη να εισέρχεται τώρα στον Tαύρο θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε ένα πλαίσιο ασφάλειας και προστασίας μέσα στην αισθηματική μας ζωή . Προσοχή όμως, διότι αν βγούμε από αυτό, θα νοιώσουμε αρκετά άβολα.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι μπορείτε να αξιοποιήσετε την ημέρα διασκεδαστικά. Οι κριοί είστε ανυποχώρητοι, αλλά θετικά. Οι Ζυγοί μαθαίνετε πως και με τα λίγα μπορεί να δημιουργήσετε μία ημέρα ξεχωριστή. Οι Καρκίνοι είστε τώρα πιο θετικοί. Οι Αιγόκεροι να είστε πιο ήρεμοι απέναντι στον εαυτό σας. 

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς να είσαστε προετοιμασμένοι για πολλά. Οι Δίδυμοι βλέπετε αλλιώς τις καταστάσεις. Οι τοξότες μην έχετε άγχος . Οι παρθένοι έχετε νέα πράγματα μπροστά σας. Οι Ιχθείς ακολουθήστε την διαίσθησή σας. 

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είστε θετικοί και ευδιάθετοι. Οι Υδροχόοι μπορείτε να δείτε την ημέρα με άλλο μάτι . Οι Λέοντες βγαίνετε από τα τετριμμένα. Οι Ταύροι αναζητάτε την συναισθηματική ασφάλεια. Οι Σκορπιοί μπορείτε τώρα να χαλαρώσετε. 
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.