Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 3-11-2017

Πόσο όμορφη ημέρα είναι η σημερινή για τον έρωτα! Ακριβώς μια μέρα πριν την Πανσέληνο και η ζωή μοιάζει με ένα καλογραμμένο παραμύθι, από αυτό που περνάνε καλά στο τέλος μέχρι και οι κακοί της ιστορίας! Συναισθήματα, χαμόγελα, όνειρα και δώρα φέρουν σε αυτήν την τόσο όμορφη ημέρα τον αέρα μιας άλλης εποχής. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό ολοκληρώνει το εξάγωνό της με τον Κρόνο από τον Τοξότη την ίδια στιγμή σχεδόν που ο Ήλιος από τον Σκορπιό τριγωνίζει τον άρχοντα των ονείρων, τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Σκορπίστε αγάπη, όση περισσότερη δώσετε τόση περισσότερη θα πάρετε σήμερα.
Μετά από την πολύ σημαντική σύνοδο που έκανε η Αφροδίτη με την Βέστα στον Ζυγό, έρχεται το εξάγωνό της με τον Κρόνο να μας φέρει ακόμα καλύτερα νέα στην αγάπη . Αυτή η τόσο όμορφη και θηλυκή όψη αυξάνει την ανάγκη σας για συντροφικότητα . Θέλετε να αισθάνεστε αγαπημένοι και εκτιμημένοι από κάποιον, αλλά πρέπει να είναι σοβαρή και αληθινή αγάπη. Με έναν υπάρχοντα σύντροφο θα αναζητήσετε γαλήνη ή περισσότερη δέσμευση, αλλά θα είστε επίσης υπεύθυνοι για την ευτυχία και την ικανοποίησή όσων αγαπάτε.

Νέες σχέσεις είναι δυνατές, αλλά δεν θα σας ενδιαφέρουν οι βραδιές. Είναι πιο πιθανό να προσελκύσετε σοβαρούς ανθρώπους ή αυτούς που ενδιαφέρονται επίσης για μακροπρόθεσμη δέσμευση. Συχνά, οι σχέσεις τύπου δάσκαλος-φοιτητής είναι δυνατές ή μπορεί να υπάρχει μια έντονη διαφορά ηλικίας.

Αν και η αγάπη είναι σημαντική, θα ακολουθήσετε μια πρακτική και κοινή λογική προσέγγιση . Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την επίλυση τυχόν πρόσφατων δυσκολιών. Μπορούν να παρθούν αποφάσεις και πρέπει να υπάρχει αμοιβαία κατανόηση και αναγνώριση όταν μια σχέση έχει διανύσει την πορεία της. Και όλα αυτά, φωτισμένα από το παθιασμένο και ονειρικό τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα. Τι άλλο να ζητήσουμε;
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.