Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 3-11-2017

Το 6 που κανοναρχεί το Ερωτικό Πεπρωμένο της Ημέρας μας καλεί να σκεφτούμε περισσότερο αυτούς που αγαπάμε παρά τον εαυτό μας. και αυτό είναι μια καλή αρχή για τον έρωτα γενικά, παρά το γεγονός ότι πολλές φορές το ερωτικό πεδίο τρέφεται από τον εγωισμό. Τολμήστε μια παραπανίσια κίνηση αγάπης, χωρίς να την βάζετε στο ζύγι!
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Μια δυνατή αλτρουιστική διάθεση πιάνει ακόμα κι εσάς, που συνήθως έχετε ένα κάπως πιο αρχηγικό προφίλ . Είστε έτοιμοι να χαρίσετε τον κόσμο όλο σε αυτούς που αγαπάτε, και πόσο σας πηγαίνει αυτή η διάθεση προσφοράς!

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Έχετε την ανάγκη να παραδεχτείτε ένα συναίσθημα . Έχετε την ανάγκη να παραδεχτείτε μια αδυναμία. Μην σας νοιάζει πώς θα το πάρουν οι άλλοι – ούτε καν πώς θα το πάρει αυτός που σας ενδιαφέρει. Ο έρωτας είναι ζήτημα που δεν χωράει εγωισμούς.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 3

Υπάρχει στον αέρα με κάποιο πολύ ξεχωριστό πρόσωπο όχι απλά ένας ερωτισμός, αλλά και μια βεβαιότητα ότι είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Μπορεί σήμερα με πολύ μεγάλη σας χαρά να πρέπει να κάνετε μικρές θυσίες για αυτό το άτομο, που θα τις απολαύσετε.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Η δυνατή διάθεση της ημέρας αγγίζει κι εσάς. Ίσως κάποιοι άνθρωποι κοντά σας να σας δείξουν μια τρυφερότητα που θα σας λυγίσει. Ίσως να νιώθετε την ανάγκη να κάνετε μια αυθόρμητη κίνηση αγάπης που δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Μπορείτε να παραδεχτείτε ότι πέρα από την σωματική σας ανάγκη να βρίσκεστε με έναν άνθρωπο σας έλκει επάνω του και μια μυστική σύνδεση με κάτι ανώτερο. Δεν είναι καθόλου κακό αυτό.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Η σημερινή ημέρα πάλλεται στους δικούς σας ρυθμούς. Νιώθετε δικαιωμένοι για κάποιες επιλογές σας, για κάποιους ανθρώπους που έχετε στηρίξει. Είστε έτοιμοι να φτάσετε στο τέλος του κόσμου για μια αγάπη και αυτό σας συναρπάζει. 

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Η ημέρα σας υπενθυμίζει ότι πρέπει να ανοίξετε την καρδιά σας για να αφήσετε την ζέστη της αγάπης να την διαπεράσει. Ίσως κάποια καλέσματα που σας έχουν γίνει από ανθρώπους που σας αρέσουν, να μην έχετε τολμήσει να τα αξιοποιήσετε. Μήπως πρέπει να βγείτε από τα τείχη σας;

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Μπορεί να θελήσετε σήμερα να αποδείξετε στους αγαπημένους σας ότι στο στήθος σας χτυπάει μια τρυφερή καρδιά. Έχετε κι εσείς την ανάγκη να αποδείξετε την αγάπη σας και όταν το κάνετε, ξέρετε να ξεχωρίζετε!

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Η σημερινή ημέρα μπορεί να φέρει κοντά σας ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη. Ίσως να είναι ερωτική ανάγκη, ίσως συντροφική ή οικογενειακή. Πάντως το τέλος της ημέρας θα σας αφήσει την γλυκιά αίσθηση ότι έχετε προσφέρει πολλά.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.