Φλερτ με τα Άστρα 3-11-2017

Η ημέρα σήμερα θα έχει κάποια θετικά στοιχεία, όπως μια αίσθηση αισιοδοξίας και κάποιες φορές παραγωγικότητας και ενθουσιασμού, μιας ερωτική διάθεση και την ανάγκη να βρεθούμε πιο κοντά με άτομα που αγαπάμε, ωστόσο η αρνητική επιρροή των ισχυρών όψεων που κυριαρχούν σήμερα δε θα αργήσει να γίνει αισθητή. Πιο συγκεκριμένα, η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη, είναι πολύ πιθανό να μας δημιουργήσει μια αίσθηση ενοχής σε σχέση με κάποια μας πράξη στο παρελθόν, η οποία είχε ως αντικείμενό της ένα πρόσωπο το οποίο αγαπάμε. Επίσης, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό, είναι πιθανό να μας κάνει να νιώσουμε απαισιόδοξοι όσον αφορά το ερωτικό μας μέλλον και τις επιλογές που αφορούν τα συναισθήματά μας.
Να στείλω;

Θα ήταν καλύτερο να κρατήσουμε κάποιες αποστάσεις, ειδικά αν το άτομο με το οποίο θα επικοινωνήσουμε μας ενδιαφέρει πραγματικά, εκτός εάν νιώσουμε σίγουρες για τον εαυτό και τις αποφάσεις μας.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Αυτό είναι μια λογική επιλογή, μιας και η συναισθηματική φόρτιση που μπορεί να νιώσουμε μέσα στην ημέρα, όχι μόνο δε θα είναι εμφανής, αλλά είναι πιθανό να απαλυνθεί, μέσω αυτής της "ασχολίας".

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Η καλύτερη επιλογή για σήμερα θα ήταν κάτι χρωματιστό. Μια αρμονική επιλογή χρωμάτων θα μας φτιάξει τη διάθεση και θα ανεβάσει το κέφι μας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Αν και δε θα ήταν η καλύτερη επιλογή για σήμερα να κοντραριστούμε με τους πλανήτες, εάν και εφόσον νιώθουμε πως μπορούμε να το διαχειριστούμε, θα μπορούσαμε να ικανοποιήσουμε τα κέφια μας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.