3-11-2017 : Πλανητικές Ώρες

Ο κυβερνήτης της ημέρας είναι η θεά του έρωτα, η Αφροδίτη, η οποία σήμερα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό. Αυτή η όψη είναι πολύ πιθανό να μας προκαλέσει κάποια προβλήματα σε σχέση με τομείς της ζωής μας, όπως τα εργασιακά μας θέματα, τα οικονομικά μας και την ερωτική μας ζωή . Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά τα επαγγελματικά μας, είναι πιθανό λόγω κούρασης, ή λόγω προσμονής κάποιου γεγονότος, να αποσυντονιστούμε και να μας είναι δύσκολο να συγκεντρωθούμε στην εργασία μας. Αυτό μπορεί να προξενήσει διάφορα προβλήματα, με κυριότερο αυτό της αξιοπιστίας μας στα μάτια των ανωτέρων μας. Θα ήταν καλό να προσπαθήσουμε να συγκεντρωθούμε, ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως ο παραγωγικός μας ρυθμός θα είναι πιο αργός. Ωστόσο το εξάγωνό της με τον Κρόνο, που ολοκληρώνεται σήμερα με ακρίβεια, θα μας βοηθήσει να βρούμε ισορροπίες. Όσον αφορά τα οικονομικά μας θέματα, αν και δε θα είναι σοβαρά, καλό θα ήταν να προσέχουμε τα έξοδά μας και να μειώσουμε όσο μπορούμε τις περιττές δαπάνες, μιας και η όψη αυτή είναι απρόβλεπτη όταν μιλάμε για τομείς που έχουν να κάνουν με χρήματα. Εάν μπορέσουμε να περιορίσουμε τα έξοδά μας, τότε δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Τέλος, όσον αφορά τα θέματα της σχέσης μας, υπάρχει σήμερα η περίπτωση να πρέπει να χειριστούμε μια δύσκολη κατάσταση με το ταίρι μας, κάτι το οποίο θα φανεί δύσκολο, μιας και θα υπάρχει μια σημαντική έλλειψη συνεννόησης με το αγαπημένο μας πρόσωπο. Θα ήταν καλό να είμαστε προσεκτικοί και να κάνουμε αργά και σταθερά βήματα όσον αφορά το θέμα αυτό, καθώς και να είμαστε όσο πιο σίγουροι μπορούμε πως έχουμε αποκτήσει ένα κοινό έδαφος επικοινωνίας με το ταίρι μας.
Ο πιο ενεργός αστρολογικά πλανήτης σήμερα είναι για ακόμη μια φορά η Σελήνη, η οποία λόγω των όψεών της, είναι πιθανό να μας δημιουργήσει μια αίσθηση απογοήτευσης για κάποιες ώρες της ημέρας.

Μήπως γεννηθήκατε Παρασκευή;

Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί αυτήν την ημέρα της εβδομάδας έχουν ως πλανητικό κυβερνήτη τους τη θεά του έρωτα, την Αφροδίτη. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πολλά στοιχεία που διακρίνουν τον χαρακτήρα τους ομοιάζουν με αυτά της ρομαντικής κυρίας των πλανητικών σωμάτων. Πιο συγκεκριμένα, τα άτομα που έχουν γεννηθεί Παρασκευή, έχουν συνήθως μια επιρρέπεια προς τον ερωτισμό, ενώ είναι πολύ καλά συνδεδεμένα με την ρομαντική τους πλευρά. Για ένα άτομο που έχει ως κυβερνήτη του την Αφροδίτη, είναι συχνά πολύ δύσκολο να μην βρίσκεται σε σχέση, μιας και το σύντομο διάστημα κατά το οποίο μπορεί να είναι ελεύθερο, νιώθει μια σημαντική έλλειψη των συνηθειών που μπορεί να έχει κανείς όταν είναι δεσμευμένος. Είναι άνθρωποι οι οποίοι είναι κοινωνικοί και εξαρτώνται από την αλληλεπίδραση με άλλους ανθρώπους, περισσότερο απ' ό,τι συνηθίζεται, ενώ συνήθως είναι πολύ διασκεδαστικοί και ευχάριστοι σε μια παρέα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.