3-11-2017: Τρίγωνο Ήλιου/Ποσειδώνα

Η πανέμορφη αυτή ημέρα του γλυκού Νοέμβρη κρύβει δύο όψεις με τεράστια επιρροή, θετικού χαρακτήρα: από την μια η Αφροδίτη βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Κρόνο και από την άλλη ο Ήλιος από τον Σκορπιό τριγωνίζει τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθείς φέρνοντας τους Πέρα Κόσμους της φαντασίας και του ονείρου στην αυλή του γήινου πεδίου. Ετοιμαστείτε να συνομιλήσετε με τον ανώτερο εαυτό σας, έχει πολλά να σας πει.
Η σχέση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα αυξάνει την ευαισθησία σας στο περιβάλλον σας και την ενσυναίσθηση σας για τους άλλους. Μπορεί να έχετε την ανάγκη να βοηθήσετε άλλους που έχουν ανάγκη ή να συμμετάσχετε σε κοινοτικές ομάδες ή οργανώσεις όπως ο Ερυθρός Σταυρός ή η Greenpeace.

Μπορείτε να αποκτήσετε μια βαθύτερη και ευρύτερη κατανόηση του τόπου σας στον κόσμο. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι η επίτευξη των στόχων και των ονείρων σας είναι πρωταρχικής σημασίας για να μπορέσετε να βοηθήσετε τους άλλους. Αυτή η διέλευση θα σας βοηθήσει να ορίσετε στόχους και να εκδηλώσετε τις ελπίδες και τα όνειρά σας για το μέλλον .

Η ισχυρή πίστη και η ηθική σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να θυσιάζετε τις δικές σας ανάγκες ή το επίπεδο άνεσης σας. Το εγώ σας επωφελείται από μια πιο πνευματική προοπτική, επιτρέποντάς σας να εργαστείτε σκληρά για την επίτευξη επιτυχίας. Η πορεία προς την επιτυχία μπορεί να σας βοηθήσει με μια ισχυρή αυτοπεποίθηση, ακόμη και με ψυχικές εντυπώσεις, που θα ήταν πιο ακριβείς τώρα.

Τα καλλιτεχνικά και δημιουργικά ταλέντα ευνοούνται και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για την έναρξη τέτοιων έργων. Αυτή θα ήταν επίσης μια καλή στιγμή για να μάθετε περισσότερα για τη θρησκεία ή άλλες πνευματικές πεποιθήσεις. Μπορείτε να κατανοήσετε ευκολότερα τα αποκρυφιστικά θέματα όπως η αστρολογία και ο Ταρώ .

Εκτός από την προώθηση του ενδιαφέροντός σας για τις ομάδες, αυτή η διέλευση είναι καλή για κοινωνικοποίηση γενικά και για συνεργασίες . Οι υπάρχουσες σχέσεις θα απολαμβάνουν περισσότερη πνευματική εγγύτητα και σύνδεση και οι σeξουαλικές σχέσεις θα είναι πιο τρυφερές και αγαπητικές. Οι νέες σχέσεις που διαμορφώνονται τώρα θα μπορούσαν να είναι με έναν ευαίσθητο ή πιο πνευματικό τύπο συντρόφου και μπορεί να προέρχονται από συμμετοχή σε ομάδες ή σωματεία. Μια νέα σχέση θα επωφεληθεί επίσης από ένα κοινό όραμα για τη μελλοντική ευτυχία μαζί με κάποιον άλλον.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.