Ερωτική Σελήνη 3-11-2017

Παντοδύναμη και πανέμορφη Σελήνη, ήδη τεράστια στο οπτικό μας πεδίο καθώς πηγαίνει προς την Πανσέληνο, μας χαρίζει την σύνοδο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Κριό, δονεί τον άξονα των σχέσεων μέσω της αντίθεσή της με την Αφροδίτη, ενώ από την στιγμή που θα περάσει στον Ταύρο, το ζώδιο των αισθήσεων και των ηδονών, κάνει μια δυναμική αντίθεση με τον Δία στον Σκορπιό που ανάβει τα αίματα και ξεσηκώνει την λίμπιντο . Όποιος δεν έχει ερωτευτεί μέχρι σήμερα, να ετοιμάζεται, ανοίγει η σκηνή των ερώτων!
Η άκρως δυναμική όψη της Σελήνης που κυριαρχεί είναι η σύνοδός της με τον Ουρανό, που θα κάνει την ημέρα να μοιάζει με ηλεκτρικό πεδίο. Κάτω από την επιρροή της συνόδου αυτής θα είστε ανεξάρτητοι, επαναστατικοί και εκκεντρικοί. Δεν ταυτίζεστε με τον παραδοσιακό ρόλο στον έρωτα και επαναστατείτε στους περιορισμούς που επιβάλλονται από άλλους. Να ξέρετε ότι δεν θα μπορείτε να ανεχθείτε την ρουτίνα . Πάντως θα δίνετε περισσότερες δυνατότητες για την επίλυση προβλημάτων άλλων ανθρώπων από τα δικά σας.

Θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ελεύθερα και προσπαθείτε πολύ να το κάνετε αυτό. Δεν είναι εύκολο να πείτε τυπικά ευχαριστώ και παρακαλώ και μπορεί να είναι ιδιότροπο ή υστερικό κάπως ένα πρώτο ραντεβού . Προσπαθήστε να μην χάνετε τις ενέργειές σας ή να περιπλέξετε την κατάστασή σας. Η υγεία σας μπορεί να επηρεαστεί έτσι και ίσως να εμφανιστούν ψυχοσωματικά προβλήματα, ειδικά αν σας ενδιαφέρει ένα ς άνθρωπος και είστε μπλοκαρισμένοι.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.