Μια πρώτη ματιά στο 2018

Ενδεχομένως η μεγαλύτερη αστρολογική είδηση του 2018 είναι η άφιξη του Ουρανού στον Ταύρο τον Μάιο. Την τελευταία φορά που ο Ταύρος φιλοξένησε τον Ουρανό ήταν κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης, μπροστά από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η αλλαγή ζωδίων του αντάρτη των πλανητών υποδεικνύει ότι μπορεί να συμβεί μια μεγάλη μετατόπιση σε παγκόσμιο επίπεδο στις περιοχές που συνδέονται παραδοσιακά με τον Ταύρο, όπως η γη, το περιβάλλον και το χρηματοπιστωτικό σύστημα - και μια τέτοια αλλαγή είναι απίθανο να συμβεί ομαλά.
Μόλις ο Ουρανός γίνει ανάδρομος τον Αύγουστο, η αλλαγή που επιβλήθηκε πολύ γρήγορα από ψηλά θα μπορούσε να οδηγήσει σε διαμαρτυρίες και ακόμη και σε βία. Τρία τετράγωνα μεταξύ του επιθετικού Άρη και του Ουρανού, τον Μάιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, είναι πιθανά σημεία ανάφλεξης και πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη.

Η αναταραχή που συνδέεται με την αλλαγή ζωδίου του Ουρανού μπορεί ωστόσο να μαλακώσει από δύο πανέμορφα τρίγωνα μεταξύ του Δία και του Ποσειδώνα τον Μάιο και τον Αύγουστο. Αυτή η ενέργεια φέρνει μεγάλη γενναιοδωρία του πνεύματος και μια συλλογική αίσθηση πνευματικότητας και δικαιοσύνης που μπορεί να μας βοηθήσει να «κάνουμε το σωστό» ακόμη και όταν οι επιλογές είναι δύσκολες.

Μια άλλη αγκυροβόληση σε ένα ενδεχομένως ταραχώδες έτος είναι η μεγάλη εμφάνιση του τριγώνου τον Αύγουστο μεταξύ του Ήλιου από την Παρθένο, του Κρόνου στον Αιγόκερω και του Ουρανού στον Ταύρο. Οι ενεχόμενες ενέργειες της γης σηματοδοτούν την κοινή λογική στη συζήτηση και δρουν ως καταλύτης για μια λογική αλλαγή παρά για το χάος.

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό το μεγάλο τρίγωνο περιλαμβάνει τον Ουρανό, έναν πλανήτη που συνδέεται με το μέλλον, και τον Κρόνο, έναν πλανήτη που συνδέεται με το παρελθόν, και φυσικά τον Ήλιο του αιώνιου παρόντος μας: ίσως μπορούμε τελικά να χτίσουμε μια γέφυρα ανάμεσα σε ό, τι έχει συμβεί και σε ό,τι δεν έχει συμβεί, δεδομένης της καλής θέλησης σε όλες τις  πλευρές. Πάντως από τον Ουρανό θα βαφτεί αυτή η χρονιά, η τόσο σημαδιακή και πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά ώστε οι αλλαγές που θα  μας βρουν να είναι θετικές, είναι στο χέρι μας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.