Νοέμβριος 2017: Η Λίλιθ στον Αιγόκερω

Το Μαύρο Φεγγάρι  των ερώτων, της λίμπιντο, της γυναικείας επανάστασης, η μάγισσα των Ουρανών Λίλιθ πέρασε  στον Αιγόκερω στις 8 Νοεμβρίου 2017. Η εξουσία της διοχετεύεται μέσω του ζωδίου της εξουσίας και της δομής. Αυτή είναι η εστιασμένη, επικίνδυνη γυναίκα, αποφασισμένη να αναρριχηθεί στο βουνό . Είναι κακό αυτό; Όχι απαραίτητα.
Η Λίλιθ πήρε το όνομά της από την πρώτη σύζυγο του Αδάμ, που εξορίστηκε από τον Κήπο, επειδή αρνήθηκε να υποταχθεί. Το Μαύρο Φεγγάρι που φέρει το όνομά της αντιπροσωπεύει τη γυναίκα ως εξωτερική έκφανση. Η ακατέργαστη, αβέβαιη ενέργεια (σeξουαλική και άλλη) σπάει τους κανόνες και κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται άβολα. Έτσι μπορεί να φαίνεται σαν μια κακή εφαρμογή το ότι περνάει στο ζώδιο του πατριάρχη (ας μην ξεχνάμε πως τον Αιγόκερω τον κυβερνάει ο Κρόνος, εντελώς αντίθετος με την Λίλιθ), αλλά μπορεί να είναι ασταμάτητη όταν η ενέργεια της κατευθύνεται με σκοπό.

Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη διαμετακόμιση; Εφαρμόστε την ωριμότητα και την πειθαρχία στην Λίλιθ. Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε θυμό (κατά την κρίση, την απόρριψη ή την επαφή με άλλους) για να σας ωθήσει προς τα πάνω.

Τι θέλετε να εκδηλώσετε; Πώς θέλετε να εκφράσετε την γυναικεία σας αρχή; Το Μαύρο Φεγγάρι στον Αιγόκερω δεν αποσπάται από τις σκέψεις για εκδίκηση ενάντια σε εκείνους που την αδίκησαν. Δεν σπαταλά την ενέργεια της. Σχεδιάζει να προχωρήσει (και κάντε το ίδιο για ό, τι σημαίνει αυτό στη ζωή σας). Αυτή είναι η εκδίκασή της - επιτεύγματα ενάντια σε όλες τις πιθανότητες. Μπορεί να χρειαστεί να παίξει με κάποιους κανόνες, αλλά κάνει αυτούς τους κανόνες να δουλέψουν γι 'αυτήν. Γνωρίζει ότι η αναρρίχηση θα είναι δύσκολη, αλλά ποτέ δεν ήταν εύκολη, οπότε αυτό συμβαίνει ως συνήθως (με πρόσθετη εστίαση).

Σε ένα ευρύτερο πλαίσιο, αυτή η διαμετακόμιση μπορεί να φέρει τα θέματα που η Black Moon Lilith στον Τοξότη ασχολήθηκε μαζί τους (γυναικεία σeξουαλικότητα και παραβίαση) στον χώρο των κανόνων και της πολιτικής. Ο Τοξότης αποκάλυψε δυνατά τα άσχημα μυστικά και τώρα το Μαύρο Φεγγάρι στον Αιγόκερω μπορεί να κάνει κάτι επίσημο. Ο Αιγόκερως που κυβερνάει ο Κρόνος φέρνει τις συνέπειες. Η παρενόχληση, που την είδαμε να κυριαρχεί, θα έχει συνέπειες που θα εκφραστούν τώρα.

Οι αρνητικές δυνατότητες αυτής της διαμετακόμισης περιλαμβάνουν την επιστροφή στην καταστολή εάν χάσει Η Λίλιθ την ορμή που αποκτήθηκε στον Τοξότη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό να διατηρηθεί η εστίαση κατά τη διάρκεια αυτής της διαμετακόμισης. Εάν αισθάνεστε την διέλευση από τη Lilith άβολη, θυμηθείτε ότι ο Αιγόκερως είναι ένα σημάδι παρορμητικό (που κινείται προς τα εμπρός). Ήρθε η ώρα να θέσετε στόχους και να τους κάνετε να πραγματοποιηθούν.

Το Μαύρο Φεγγάρι εξέρχεται από τον Αιγόκερω για τον Υδροχόο, στις 6 Αυγούστου 2018.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.