Νοέμβριος 2017: Μια άσκηση στην ευπάθεια

Πολλές φορές, οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με άλλους ανθρώπους στο δικό τους επίπεδο άνεσης. Φτάνουν στους ανθρώπους με τον τρόπο που θέλουν να αλληλεπιδράσουν. Εάν δεν θέλουν οι άνθρωποι να σκάψουν βαθιά στην ψυχή τους και συνακόλουθα στις σχέσεις τους, κρατούν τα πράγματα ρηχά. Αλλά αν θέλουν οι άλλοι γνωρίζουν τα βαθύτερα συναισθήματα και τις σκέψεις τους, πρέπει να ανοίγουν και να γίνονται ευάλωτοι.
Αυτό είναι το θέμα αυτού του Νοεμβρίου, θα αντιμετωπίσουμε συχνά προκλήσεις – η ευπάθεια θα είναι το αποτέλεσμα της συμπάθειας, έτσι όπως την εννοούν οι αγγλοσάξονες, δηλαδή το να «παθαίνεις κάτι μαζί με τον άλλον». .

Ο Σκορπιός είναι κυρίαρχος και δίνει μια ενέργεια τύπου ή όλα ή τίποτα. Τείνει προς τα άκρα - μαύρο ή λευκό, καλό ή κακό, σωστό ή λάθος, γέννηση ή θάνατος . Δεν υπάρχει γκρίζα περιοχή με την ενέργεια του Σκορπιού.

Οι περισσότεροι άνθρωποι κάτω από την ενέργεια του Σκορπιού αλληλεπιδρούν με τους άλλους από μια θέση έρευνας και παρατήρησης, μαθαίνοντας πού αυτοί οι άλλοι είναι πιο ευάλωτοι. Αναζητούν τα βαθύτερα σημάδια και τα κρυμμένα μηνύματα πίσω από τις ενέργειες και τις συμπεριφορές. Κάνουν τις βαθύτερες, πιο προσωπικές και διεισδυτικές ερωτήσεις - όλες σε μια προσπάθεια να μάθουν πού είναι πιο ευάλωτοι οι άλλοι ... έτσι ώστε να μπορούν να επιτεθούν σε αυτούς τους άλλους – αλλά μπορεί να μιλάμε και για μια επίθεση αγάπης.

Οι άνθρωποι θα είναι τόσο συναισθηματικά ευαίσθητοι και βαθείς, συχνά θα αισθάνονται εξαιρετικά ευάλωτοι σε άλλους, ακόμα κι αν αυτό δεν είναι σωστό. Συχνά για την άμυνα, για να προστατεύσουν τον εαυτό τους, θα προσπαθήσουν πρώτα να βρουν τα βάθη των άλλων για να μάθουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν, και μετά σταδιακά (ή ξαφνικά) θα ανοίγουν οι βαθύτερες εσωτερικές τους αλήθειες, καθώς θα αισθάνονται ότι μπορούν να εμπιστευτούν κάποιον άλλο ... ή θα έχουν την τάση να κλείσουν και να αποκλείσουν όσους διαπιστώνουν ότι δεν μπορούν να εμπιστεύονται ή να αντιλαμβάνονται με σαφήνεια.

Θα υπάρχει μια γενική τάση σε όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από ζώδιο, να νιώθουν ότι οι άλλοι αποτελούν απειλή για τις βαθύτερες συναισθηματικές τους αλήθειες . Άλλοι απειλούν τον συναισθηματικό πυρήνα τους - τα "σκοτεινά μέρη" τους που δεν θέλουν να γνωρίζει κανείς για αυτά. Αυτό είναι το θέμα του μήνα: ο Σκορπιός που μας επηρεάζει όλους αναζητά πάντα τελικά ένα άτομο που μπορεί να ανοίξει και να μοιραστεί πλήρως τον εαυτό του, χωρίς φόβο να κριθεί, να επικριθεί ή να αποβληθεί.

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο του Νερού - μια ενέργεια που βασίζεται σε συναισθήματα και μια ενέργεια διαισθητική. Αυτό είναι σημαντικό για τους ανθρώπους, αυτό είναι το μάθημα του Σκορπιού: να συνειδητοποιήσουν και να αναγνωρίσουν ότι η ενεργειακή απόκριση ή η αντίδραση του Σκορπιού βασίζεται σχεδόν πάντοτε σε συναισθηματικό υπόβαθρο ή νοητική αντίληψη που προκαλείται από συναισθηματικό ή διαισθητικό θεμέλιο. Πρέπει να αφεθείτε στο συναίσθημα για να ανακαλύψετε ότι μπορείτε τελικά, μέσα από την υπερβολή, να λυτρωθείτε από αυτό. Καλό μήνα!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.