Ερωτοσκόπιο 2-11-2017

Η ημέρα μας οδηγεί σε κάποια απομόνωση. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα διεγείρει τα συναισθήματά μας, τα οποία τώρα είναι έντονα και ισχυρά. Η λογική υποχωρεί και έχουμε μία τάση να απομονωθούμε. Παρόλα αυτά, όταν βρούμε έναν στόχο που μας κεντρίζει το ενδιαφέρον δεν καθόμαστε με άδεια τα χέρια, αλλά παρόλα αυτά δεν μπορούμε να σκεφτούμε καθαρά.
Θα πρέπει να έχουμε όμως υπόψιν μας πως η Σελήνη βρίσκεται ακόμα στον Κριό και συνεχίζει να μας ωθεί στο να δρούμε αυθόρμητα και να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες, προς την δημιουργία νέων ερωτικών καταστάσεων.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι να είστε άνετοι και αυθόρμητοι. Οι Κριοί κάντε την κίνησή σας. Οι Ζυγοί να είστε πιο χαλαροί, Οι Καρκίνοι μην έχετε μεγάλες απαιτήσεις . 

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς κάντε σαφείς τις σκέψεις σας. οι Δίδυμοι να είστε ευθείς και συγκεκριμένοι. Οι τοξότες χρειάζεστε ανανέωση. Οι Παρθένοι μπορείτε να κάνετε ορισμένες κινήσεις σας. Οι Ιχθείς είσαστε πιο σκεπτικοί. 

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί μην χάνετε την πίστη στον εαυτό σας. Οι Υδροχόοι ετοιμάζεστε για νέες γνωριμίες. Οι Λέοντες να είσαστε ο εαυτός σας. Οι Ταύροι κρατάτε πράγματα για τον εαυτό σας. Οι Σκορπιοί είσαστε πιο μοναχικοί απόψε. 
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.