Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 2-11-2017

Νωρίς σήμερα, ένας θρόνος στήνεται για τον έρωτα, καθώς ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Χείρωνα ενισχύει τις επικοινωνιακές δεξιότητές μας όχι τόσο σε εξωτερικό επίπεδο, αλλά περισσότερο όσον αφορά τη χρήση τόσο των πνευματικών μας δυνάμεων όσο και των συναισθημάτων μας για να κατανοήσουμε ο ένας τον άλλον.
Ωστόσο, μια πιο μακροπρόθεσμη επιρροή έρχεται με ακρίβεια σήμερα: ο δύσκολος δάσκαλος, ο Κρόνος, είναι σε τετράγωνο με τον Χείρωνα. Αυτό είναι το τελευταίο σε μια σειρά τριών  τετραγώνων (η όψη αυτή τελειοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2016 και πάλι τον Απρίλιο του 2017) και είναι πιθανό να αντιμετωπίσουμε τους φόβους ότι δεν είμαστε ικανοί ή έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις ευθύνες μας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαμετακόμισης, ίσως να έχουμε μια δύσκολη μέρα σε μια μοναδική ερωτική διαδρομή, και πάλι λόγω ανασφάλειας. Η επιθυμία να απομακρυνθεί η καρδιά μας από το status quo θα είναι ισχυρή, αλλά ίσως να αγωνιστούμε σκληρά να συγκεντρώσουμε την απαιτούμενη εμπιστοσύνη για να το κάνουμε αυτό. Και πάλι, οι περιστάσεις είναι τέτοιες που ίσως χρειαστεί να ρίξουμε μια σκληρή ματιά στα τρωτά σημεία μας.

Αργότερα σήμερα, ένα δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό μπορεί να περιπλέξει τις αλληλεπιδράσεις μας, καθώς μπορεί να είναι δύσκολο να βρούμε ένα σημείο στην επικοινωνία που να είναι σαφές ή ακόμα και ευγενικό. Μπορεί να υπάρχει αποδιοργάνωση, έλλειψη δεκτικότητας στις συμβουλές ή ασαφείς οδηγίες για την αντιμετώπιση κάποιων προβλημάτων. Έχουμε κάποια βοήθεια από το τη Σελήνη που θα είναι σε τρίγωνο με τον Κρόνο καθώς και την Αφροδίτη, καθώς προσεγγίζει και αυτή με ένα εξάγωνο τον Κρόνο, το οποίο μπορεί να είναι γειωμένο και πρακτικό, αν και όχι τόσο εποικοδομητικό, μιας και η Σελήνη είναι σε αντίθεση με την Αφροδίτη, ακριβώς στον άξονα των σχέσεων, δονώντας την ψυχή μας σε ατονάλ περιβάλλοντα, δηλαδή μέσα στο χάος από πολλές παράφωνες εσωτερικές φωνές που μας λένε να κάνουμε τα πάντα και τίποτα. Δύσκολη μέρα, τσαγάκι και κουβερτούλα απαραίτητα, και βλέπουμε πώς θα εξελιχθεί.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.