Αστρολογικό Δελτίο 2-11-2017

Σήμερα το βάρος δίνεται στο συναίσθημα . Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα έρχεται να δώσει ένταση συναισθημάτων. Είναι μία στιγμή κατά την οποία θα αφήσουμε πιο πίσω την λογική, ακόμα και να αυτό σημαίνει πως φτάνουμε στο σημείο να φερθούμε παράλογα. Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε σημαντικές εργασίες, καθώς η αναβλητικότητά μας θα επηρεάσει αρνητικά. Είναι στιγμή για να σκεφτούμε μόνοι μας ορισμένα πράγματα, χωρίς όμως να πάρουμε αποφάσεις .
Παρόλα αυτά η διέλευση της Σελήνης από τον Κριό δεν έχει σταματήσει να επηρεάζει και πολλοί θα ευνοηθούν από το να ασχοληθούν με στόχους που αφορούν νέα ξεκινήματα.
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι να είσαστε ευθείς και συγκεκριμένοι. Οι Κριοί αναλάβετε πρωτοβουλίες. Οι Ζυγοί χρειάζεστε περισσότερο χρόνο. Οι Καρκίνοι δείτε τα πράγματα καθαρά. Οι Αιγόκεροι αναζητήστε συμμάχους. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς μπορείτε να δείτε και την άλλη πλευρά του νομίσματος. Οι Δίδυμοι να είσαστε σαφείς. Οι Τοξότες μην περιπλέξετε καταστάσεις. Οι Παρθένοι χρειάζεστε σχέδιο δράσης. Οι Ιχθείς ακούστε τι έχουν να σας πουν οι άλλοι. Για να αυξήσετε τηνεπιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί μην βιαστείτε αυτή τη στιγμή. Οι Υδροχόοι κάντε μία πιο χαλαρή κίνηση σήμερα. Οι λέοντες χρειάζεστε την γενική εικόνα. Οι Ταύροι επηρεάζεστε από τρίτους. Οι Σκορπιοί θα χρειαστείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης
Ήλιος
Σύνοδος
Δίας
Ήλιος
Τρίγωνο
Ποσειδών
Σελήνη
Αντίθεση
Αφροδίτη
Σελήνη
Τετράγωνο
Πλούτων
Σελήνη
Τετράγωνο
Ωροσκόπος
Αφροδίτη
Εξάγωνο
Κρόνος
Αφροδίτη
Αντίθεση
Ουρανός
Δίας
Αντίθεση
Ουρανός
Δίας
Τρίγωνο
Ποσειδών
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.