Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 2-11-2017

Το πολύ τριφηλό 5, που αγαπάει τις ηδονές, έρχεται να φωτίσει το ερωτικό πεπρωμένο της ημέρας. Θέλετε αγκαλιές και χάδια; Και ποιος δεν θέλει, εδώ που τα λέμε. Αυτή η παραπάνω ανάγκη που θα έχουμε για σωματική έκφραση ξυπνάει την λίμπιντο και επιτρέπει στον έρωτα να εκφραστεί με μεγαλύτερη πληρότητα, χωρίς ενοχές. Φλερτάρετε, το προστάζει η μέρα, εσείς δεν φταίτε, απλά υπακούτε!
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Σήμερα μάλλον αισθάνεστε σαν να πρέπει να πολεμήσετε ενάντια σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο σύντροφός σας κάποιος μπορεί να είναι μέρος του "εχθρού". Ακόμη περισσότερο, έχετε τη βούληση να εμπλακείτε σε τέτοιους αγνούς αγώνες και τσακωμούς. Κατά προτίμηση, προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να κρατήσετε τη γλώσσα σας.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Η διάθεσή σας μπορεί να είναι λίγο ασταθής. Η υγεία σας μπορεί επίσης να είναι λίγο ευαίσθητη σήμερα, αλλά πιθανότατα είναι ψυχοσωματικό το φαινόμενο. Εάν αντιμετωπίζετε σχέσεων, θυμηθείτε ότι έχετε μια πολύ τρυφερή πλευρά και εκφράστε την.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 3

Για καιρό η αλήθεια είναι ότι δίνατε πάρα πολλά στον ερωτικό τομέα και δεν είχατε τις ανάλογες ανταμοιβές. Τώρα ξυπνάει μέσα σας η αίσθηση του δικαίου και καλά κάνει, έχετε κι εσείς δικαιώματα.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Νιώθετε ότι κάτι έχουν πάθει οι άνθρωποι γύρω σας, είναι πιο λάγνοι, τους ενδιαφέρει λιγότερο η δουλειά, κοιτάζουν ο ένας τον άλλον με νόημα, κι εσάς σας κοιτάζουν ερωτικά και αυτό σας παραξενεύει. Μα, είναι λογικό, αφεθείτε κι εσείς, μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Είναι η μέρα σας και αυτό σημαίνει ότι πολύ εύκολα μπορεί να ξεσηκωθείτε για ένα νέο φλερτ. Πολύ καλό αυτό. Μόνο, για θυμηθείτε, μήπως έχετε ήδη μια σχέση; Αν ναι, ξέρετε, αυτή η μικρή λεπτομέρεια, ότι είστε ήδη δεσμευμένοι, μάλλον θα πρέπει να σας συγκρατήσει.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Η καθαρά διανοητική σας προσέγγιση στον έρωτα βρίσκει ένα θετικό αντίβαρο στην λαγνεία της ημέρας. Μπορεί κάποιες σχέσεις σας για καιρό να έμοιαζαν κολλημένες στην ζώνη φιλίας. Είναι καιρός να τις σπρώξετε προς τον έρωτα. 

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Ένα μικρό διαβολάκι σας λέει σήμερα στο αυτί πως δεν έγινε και τίποτα αν αφήσετε τα πάντα – όλες σας τις υποχρεώσεις – για να τιμήσετε το σώμα σας, αλλά και το σώμα όποιου αγαπάτε. Καθόλου κακή ιδέα, σας αξίζει να ξεδώσετε λίγο.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Όσο κι αν προσπαθήσετε σήμερα να συγκεντρωθείτε στην δουλειά και στις υποχρεώσεις σας, θα είναι αδύνατον. Κάνετε μια επανάσταση απέναντι στον εαυτό σας, εξηγήστε του ότι είστε άνθρωπος και πηγαίνετε μια βόλτα, κατά προτίμηση με ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Η τέλεια ιδεαλιστική αντίληψη που έχετε για την αγάπη συνήθως ξεχνάει τον παράγοντα του σώματος. Ωστόσο σε αυτό το πεδίο που ζούμε όλοι, ακόμα κι εσείς, το σώμα έχει δικαιώματα. Ακούστε το δικό σας σώμα και θρέψτε το με λεπτές ενέργειες έρωτα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.