Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-11-2017

Κριός
Μπορείτε να δείτε τα αρπάγματα με έναν τρόπο που θα σας βοηθήσει έτσι ώστε να τα δείτε πολύ πιο χαλαρά. Να ξέρετε πως η Σελήνη αυτή τη στιγμή μέσα από την διέλευσή της στο ζώδιό σας επηρεάζει θετικά.

Ταύρος

Θα ήταν πολύ σημαντικό αυτή τη στιγμή το να αντιληφθείτε πως πίσω από τα μικρά πράγματα βρίσκονται μεγαλύτερες αιτίες. Αυτό ισχύει και για τα λόγια, αλλά και για τις πράξεις.

Δίδυμοι

Είναι μία στιγμή κατά την οποία ο απομονωτισμός θα χτυπήσει την πόρτα των ζωδίων. Εφόσον η πιο ισχυρή όψη είναι αυτή του τετραγώνου Σελήνης-Πλούτωνα, θα χρειαστεί προσοχή.

Καρκίνος

Αν και επηρεάζεστε ακόμα από την διέλευση της Σελήνης από τον κριό, για τα νέα σας ερωτικά ξεκινήματα, προσέξτε το τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα, που σας καλεί σε κλείσιμο στον εαυτό σας.

Λέων

Αν καταφέρετε να δείτε αυτή τη στιγμή πως πίσω από ορισμένες καταστάσεις τα πράγματα μπορεί να είναι πιο θετικά απ’ ό,τι φαίνεται, τότε θα συντονιστείτε και εσείς με την θετικότητα.

Παρθένος

Μην φοβάστε από τις μικρές δυσκολίες που μπορεί η ημέρα από εδώ και από εκεί να σας δίνει. Ίσως για εσάς να υπάρχει κάποιος λόγος που συμβαίνει αυτό, αναζητήστε την αιτία λοιπόν.

Ζυγός

Μπορείτε να είστε πιο δίκαιοι από ό,τι νομίζετε, αλλά φαίνεται πως προκαταβάλλεστε και μοιράζετε ευθύνες με λάθος τρόπος. Μην έχετε ενοχές, αλλά να ξέρετε πως δεν είστε ο κριτής των απάντων.

Σκορπιός

Μην φέρετε σκληρά στον εαυτό σας, αλλά μην καταπιέζετε και τους άλλους. Το να λείπετε αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι μία αυτοκαταστροφική σας κίνηση που πρέπει να λείπει.

Τοξότης

Ακόμα και αν δεν καταφέρνετε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας να δείτε την θετικότητα πίσω από τα πράγματα, προσπαθήστε τουλάχιστον να μην προκαλέσετε εντάσεις.

Αιγόκερως

Θα είναι πολύ σημαντικό τελικά το να χαλαρώσετε, αλλά να που έρχεται μία ώρα απομόνωσης και έντασης συναισθημάτων, με το τετράγωνο μεταξύ της Σελήνη και του Πλούτωνα.

Υδροχόος

Καταλαβαίνετε καλύτερα αυτή της στιγμή πως δεν υπάρχει άσπρο-μαύρο σε τίποτα. Έτσι λοιπόν θα χρειαστεί να βασίσετε αυτό το οποίο σκοπεύετε να κάνετε σήμερα στο ότι τίποτα δεν είναι μόνο θετικό ή μόνο αρνητικό.

Ιχθείς

Δεν είναι κάθε μέρα ίδια και πράγματι τώρα πολλά ζώδια οδηγούνται σε έναν απομονωτισμό που δυσκολεύει και για εσάς το να κάνετε την προσέγγισή σας, χαλαρώστε και να έχετε ήπια αντιμετώπιση.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.