Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-11-2017

 Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων
Μπορεί να νιώθετε ανασφάλεια σε σχέση με το επαγγελματικό σας μέλλον αυτήν την περίοδο, ωστόσο η συντροφιά του αγαπημένου σας προσώπου θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε.

Ταύρος – Επτά των Κυπέλλων

Μπορεί να έχετε κάνει κάποιο λάθος στη σχέση σας και γι αυτό να πρέπει να αποδείξετε πως μπορείτε να διαχειριστείτε την κατάσταση και να διορθώσετε τα προβλήματα .

Δίδυμοι – Τέσσερα των Ξιφών

Είναι πιθανό να έχετε μια αίσθηση μοναξιάς αυτήν την περίοδο, ωστόσο ο σύντροφός σας θα σας βοηθήσει να την ξεπεράσετε και να νιώσετε τη στοργή και την τρυφερότητα της σχέσης σας.

Καρκίνος – Πέντε των Ράβδων

Κάποιο επαγγελματικό πρόβλημα ίσως σας στερήσει χρόνο από τη σχέση σας και ανατρέψει τα σχέδιά σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Προσπαθήστε να εξηγήσετε γλυκά την κατάσταση στο ταίρι σας.

Λέων – Οι Ερωτευμένοι Αντίστροφα

Εάν είστε ελεύθεροι και έχετε κανονίσει κάποιο νέο ραντεβού, υπάρχει η πιθανότητα να μην νιώσετε την έλξη που θα θέλατε από τη αρχή, αλλά ίσως χρειαστείτε λίγο χρόνο αυτήν την περίοδο.

Παρθένος – Τρία των Ξιφών

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η επικοινωνία σας με το σύντροφό σας να μην είναι καλή σήμερα. Θα ήταν καλό να κρατήσετε μια μικρή απόσταση και να μη βασιστείτε πάνω για σημαντικά θέματα.

Ζυγός – Ο Ερημίτης

Μπορεί να είστε κουρασμένοι αυτήν την περίοδο και γι αυτό να νιώθετε πως θέλετε τον χώρο σας, ωστόσο σήμερα υπάρχει η πιθανότητα το ταίρι σας να παρεξηγήσει τις αντιδράσεις σας.

Σκορπιός – Έξι των Κυπέλλων

Αν είστε ελεύθεροι, υπάρχει η πιθανότητα να νιώσετε μια νοσταλγία για κάποιο άτομο του ερωτικού σας παρελθόντος, ακόμη και αν η σχέση σας μαζί του δεν ήταν τόσο καλή όσο θα θέλατε.

Τοξότης – Δέκα των Κυπέλλων

Σήμερα μπορεί να αναθεωρήσετε σε σχέση με τη συμπεριφορά σας αυτήν την περίοδο και να δώσετε περισσότερη σημασία στο ταίρι σας. Συζητήστε και ακούστε όσα έχει να σας πει.

Αιγόκερως – Ντάμα των Ράβδων

Μπορεί κάποιος τομέας της ζωής σας, όπως τα οικογενειακά, ή επαγγελματικά σας θέματα, να σας δημιουργούν ένα μεγάλο άγχος στην καθημερινότητά σας και γι αυτό θα ζητήσετε βοήθεια από το ταίρι σας.

Υδροχόος – Ιππότης των Ράβδων Αντίστροφα

Είναι πιθανό να περιμένετε κάτι καινούριο από το ταίρι σας, ή να θέλετε να διορθώσει κάποιο λάθος το οποίο δεν έχετε συζητήσει. Μιλήστε του και εκφράστε την αλλαγή που θέλετε να κάνει.

Ιχθύς – Ακόλουθος των Κυπέλλων

Είστε τρυφεροί και γλυκείς με το ταίρι σας, ωστόσο το γεγονός ότι είστε αγχωμένοι και ίσως λίγο κουρασμένοι αυτήν την περίοδο δεν περνάει απαρατήρητο από το αγαπημένο σας πρόσωπο.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.