Φλερτ με τα Άστρα 2-11-2017

Η σημερινή ημέρα θα μας δημιουργήσει κάποιες απότομες διακυμάνσεις όσον αφορά τη διάθεσή μας. Είναι πολύ πιθανό, ενώ τη μια στιγμή νιώθουμε θετικά και είμαστε αισιόδοξοι για το άμεσο μέλλον, την αμέσως επόμενη να πέφτουμε ψυχολογικά και να βλέπουμε τα πάντα γύρω μας με μια αρνητική ματιά. Η αίσθηση αυτή θα δημιουργηθεί κυρίως λόγω της αντίθεσης της Αφροδίτης με τον Ουρανό, καθώς και λόγω του τετραγώνου της Σελήνης με τον Πλούτωνα. Επίσης, η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη, είναι πιθανό να μας κάνει ανυπόμονους και βιαστικούς, κάτι το οποίο μπορεί να μας επηρεάσει τόσο στο επαγγελματικό κομμάτι της ημέρας μας, όσο και στο ερωτικό. Ωστόσο, η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, θα μας χαρίσουν στιγμές ανάλαφρης διάθεσης και θετικής σκέψης.
Να στείλω;

Κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι πιθανό να νιώσουμε πως μπορούμε με άνεση να καταφέρουμε τους ερωτικούς μας σκοπούς, ωστόσο θα ήταν καλύτερο να κρατήσουμε τις αποστάσεις μας σήμερα.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Αν και δεν υπάρχει κάτι το ριψοκίνδυνο σε αυτήν την περίπτωση, θα ήταν καλό να είμαστε λίγο συντηρητικές ως προς τις επιλογές μας απόψε, όταν μιλάμε για ευκαιριακό φλερτ.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Η ημέρα έχει πολλαπλές επιλογές, μιας και θα μπορούσαμε να επιλέξουμε, είτε κάτι χρωματιστό, αλλά με αυστηρή φόρμα, είτε κάτι πιο μουντό και κομψό, με μια πιο ελεύθερη γραμμή.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Δεν θα ήταν και η καλύτερη επιλογή για σήμερα, μιας και τα πλανητικά σώματα έχουν πάρει τις αποφάσεις του σε σχέση ε την μοίρα μας σήμερα. Θα ήταν καλό να το αποφύγουμε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.