Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 2-11-2017

Κριός
Σήμερα χρειάζεται να καταφέρετε να δείτε την σφαιρικότητα των καταστάσεων. Μην είσαστε απότομοι. Να προσπαθήσετε να δείτε τα πράγματα με έναν τρόπο πιο λογικό.

Ταύρος

Οι καταστάσεις οπωσδήποτε σας επηρεάζουν και νοιώθετε τώρα περισσότερο την ανάγκη για να βρίσκεστε εντός ενός κλίματος ασφάλειας και προστασίας, που δύσκολα θα βρεθεί μπροστά σας.

Δίδυμοι

Αυτή είναι μία στιγμή που δεν πρέπει να επιμένετε σε μία αυστηρά λογική ανάλυση των καταστάσεων, καθώς και εσείς οι ίδιοι πιέζεστε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας.

Καρκίνος

Έρχεται τώρα μία ώρα που βλέπετε τα πράγματα πολύ έντονα και ιδιαίτερα συναισθηματικά, αντιμετωπίζοντας δυσκολία στο να εξετάσετε και την λογική πλευρά.

Λέων

Δεν νοιώθετε έτοιμοι για ορισμένες κινήσεις. Έτσι λοιπόν είναι πολύ προτιμότερο να κάνετε λίγη ακόμα υπομονή, παρά να προχωρήσετε σε κινήσεις απότομες και λανθασμένες.

Παρθένος

Νομίζετε πως προσεγγίζετε τα πράγματα λογικά, ενώ στην πραγματικότητα εκλογικεύετε τις καταστάσεις. Αυτό πρόκειται αν σας δυσκολέψει πολύ απόψε, να είστε προσεκτικοί.

Ζυγός

Είναι στιγμή να χαλαρώσετε και αν αποφύγετε τις υπερβολές. Μην κάνετε πράγματα τα; Οποία ξέρετε ήδη πως θα μετανιώσετε. Να είσαστε σαφείς και να μην υπερβάλετε.

Σκορπιός

Ο απομονωτισμός σας αυτή τη στιγμή πρόκειται να γίνει πολύ πιο έντονος και θα προκαλέσει κάποιες εντάσεις μέσα σε μια ερωτική σχέση. Προσέξτε να ελέγξτε τον εαυτό σας.

Τοξότης

Δυσκολεύεστε αυτή τη στιγμή περισσότερο από όσο νομίζετε. Στην πραγματικότητα πηγαίνετε ένα βήμα πίσω και έτσι θα πρέπει να επανακτήσετε συνολικά το θάρρος σας.

Αιγόκερως

Το να δείτε τα πράγματα χαλαρά είναι βέβαια για σήμερα η καλύτερη συμβουλή, αλλά τι να την κάνετε, δυσκολεύεστε τόσο πολύ να χαλαρώσετε. Τουλάχιστον, έχετε υπομονή .

Υδροχόος

Θα πρέπει να μπορέσετε να δείτε από την αρχή ορισμένες καταστάσεις και να μην θεωρήσετε τίποτα δεδομένο. Μην λαμβάνετε υπόψιν την σημερινή ημέρα, είναι δύσκολη για πολλούς.

Ιχθείς

Κάπως πιο ευαίσθητοι εμφανίζεστε σήμερα και αυτό πρόκειται να προκαλέσει ευκολότερα ορισμένες εντάσεις, μην υπερβάλετε σε ό,τι κάνετε, αλλά να είστε ο εαυτός σας
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.