Ανάγκασαν 16χρονη να περιφερθεί ημίγυμνη γιατί ο αδερφός της είχε σχέση

Ούτε οι ίδιοι οι κάτοικοι ενός απομονωμένου χωριού στο Πακιστάν δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν ένα 16χρονο κορίτσι να περπατά ημίγυμνο στους δρόμους προκειμένου να επανορθώσει για την τιμή της οικογένειας. Και αυτό με την απειλή όπλων που κρατούσαν οι άντρες που την ανάγκασαν στον εξευτελισμό.

Σύμφωνα με τους κατοίκους, το κορίτσι «πλήρωσε» για την κρυφή σχέση που είχε ο αδελφός της με μια γυναίκα της οικογένειας των δραστών.

Το περιστατικό, όπως μεταδίδει το BBC, ήρθε στο φως της δημοσιότητας την περασμένη Τρίτη, ενώ έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στην απομονωμένη περιοχή Chaudhwan.

Ήδη η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη οκτώ αντρών και αναζητά έναν ένατο.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι το κορίτσι δέχτηκε επίθεση μέρα μεσημέρι την ώρα που πήγε να φέρει νερό από μια λίμνη. «Εγώ και οι ξαδέρφες μου επιστρέφαμε όταν είδαμε αυτούς τους άντρες», ανέφερε η ίδια σε τοπικούς δημοσιογράφους. «Με ταρακούνησαν και έπεσα κάτω. Μετά έσκισαν τα ρούχα μου με ψαλίδια. Μία από τις ξαδέρφες μου προσπάθησαν να με καλύψουν με ένα μεγάλο μαντίλι, αλλά το πήραν».

Το κορίτσι προσπάθησε να ξεφύγει και έτρεξε σε ένα κοντινό σπίτι, αλλά εκείνοι την ακολούθησαν. «Με τράβηξαν έξω. Ένας γείτονας προσπάθησε να παρέμβει αλλά τον απείλησαν με όπλα».

Ο εξευτελισμός του κοριτσιού διήρκεσε σχεδόν μία ώρα, μέχρι οι άντρες να την αφήσουν τελικά ελεύθερη.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.