Ερωτοσκόπιο 14-11-2017

Ονειροπόληση, σκέψη και αρμονία σήμερα. Με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα να ενδυναμώνεται, είναι προτιμότερο να αποφύγουμε τελικές αποφάσεις . Παρόλα αυτά, η αυξημένη μας διαίσθηση μας βοηθά να κατανοήσουμε προθέσεις τρίτων, αλλά και να κάνουμε πολύ γοητευτικές και ρομαντικές ερωτικές προσεγγίσεις. Ξέρουμε τι να πούμε και ποια στιγμή να το πούμε. Ταυτόχρονα, είμαστε μυστηριώδεις, ασκώντας μία ιδιαίτερη γοητεία .
Με την Σελήνη να εισέρχεται τώρα στον Ζυγό είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε δράση για να βρούμε την εσωτερική μας ισορροπία . Είμαστε πιο φιλικοί και προσιτοί. είναι μία ιδανική στιγμή για να γίνουν ορισμένες σημαντικές συζητήσεις. Κινήσεις με στόχο να επιλυθούν ζητήματα και παρεξηγήσεις του αισθηματικού μας παρελθόντος ευνοούνται σημαντικά.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι μείνετε συγκεντρωμένοι στον στόχο σας. Οι Κριοί είστε έτοιμοι για μεγαλύτερες κινήσεις. Οι Ζυγοί επιλύετε παρεξηγήσεις. Οι Καρκίνοι μπορείτε να αναδείξετε ορισμένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας. Οι Αιγόκεροι χρειάζεται να χαλαρώσετε πραγματικά. 

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς αφεθείτε ελεύθεροι στα συναισθήματά σας. Οι Δίδυμοι είσαστε γοητευτικοί και ανοίγεστε ευκολότερα. Οι Τοξότες είσαστε κοινωνικοί και ευδιάθετοι. Οι Παρθένοι ασκείτε μυστηριώδη γοητεία. Οι Ιχθείς είστε συντονισμένοι με τις ανάγκες του αγαπημένου σας προσώπου.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί μπορείτε να δείτε τα πράγματα διαφορετικά τώρα. Οι Υδροχόοι υποστηρίζεστε από αισιοδοξία . Οι Λέοντες έχετε ευκολία στο να κάνετε τολμηρές προσεγγίσεις. Οι Ταύροι είστε ερωτικοί. Οι Σκορπιοί μπορείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα για την αισθηματική σας ζωή . 
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.