Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 14-11-2017

Σύνθετη, παράξενη, βαθιά ερωτική ημέρα, που οφείλουν όλα τα ζώδια να την αξιοποιήσουν ερωτικά. Ο Νοέμβριος αυτός έχει πολλά να προσφέρει στον ερωτικό τομέα – αλίμονο να μην είχε δηλαδή, με τον Δία στον ερωτικό Σκορπιό. Έναν Δία που εξακολουθεί βέβαια να είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη, σκορπώντας ρίγη και δίνοντας προτεραιότητα σε βαθείς και ανομολόγητους πόθους, ίσως και σε μια ιδιότυπη ερωτική παρανομία.
Ενώ αυτό είναι μια καλή επιρροή για την ερωτική σφαίρα, μια μικρή προκλητική όψη μεταξύ της κυρίας του Ζυγού, της Αφροδίτης και του Χείρωνα υποδηλώνει κάποια δυσφορία ή απόσταση από κοινωνική άποψη. Αποκλεισμός στην οικειότητα είναι δυνατή πιθανότητα τώρα καθώς επικεντρωνόμαστε στις διαφορές και όχι στις ομοιότητες στις σχέσεις μας με τους άλλους. Μπορούμε να έχουμε έναν σκληρό χρόνο μάθησης ο ένας από τον άλλον ως αποτέλεσμα.

Αυτό πρέπει να κάνουμε; Όχι βέβαια. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Χείρωνας είναι ανάδρομος και έρχεται να μας υπενθυμίσει όλα τα λάθη που μας έχουν πληγώσει, κυρίως σε θέματα σχέσεων. Αλλά το να θυμηθούμε λάθη, δεν σημαίνει αναγκαστικά να αρχίσουμε να στέλνουμε μηνύματα εκδίκησης. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την επιρροή για να ζητήσουμε μια συγγνώμη – κύρια από τον εαυτό μας, για όσες φορές τον ρίξαμε χαμηλά. Και αν το κάνουμε αυτό, θα ξεκινήσει αυτόματα η διαδικασία της ψυχολογικής επούλωσης.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.