Αστρολογικό Δελτίο 14-11-2017

Δυσκολία στη λήψη αποφάσεων, αλλά και αναζήτηση της αρμονίας, σήμερα. Με το ενδυναμωμένο τετράγωνο μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα, τώρα θα είμαστε πιο ελεύθεροι ώστε να φανταστούμε το μέλλον μας ανάλαφρα και αισιόδοξα. Ταυτόχρονα, αυξάνεται η διαίσθησή μας και έχουμε την δύναμη του να αντιλαμβανόμαστε τις προθέσεις τρίτων. Όμως, δυσκολευόμαστε αρκετά ως προς το να επεξεργαστούμε πρακτικά τα θέλω μας, εφόσον δεν έχουμε τόσο μεγάλη ευχέρεια στην λογική προσέγγιση των πραγμάτων. Είναι καλύτερο να αποφύγουμε να πάρουμε αποφάσεις .
Με την Σελήνη να εισέρχεται τώρα στον Ζυγό, πρόκειται να ευνοηθούμε στην γενικότερη αναζήτηση της αρμονίας και της ισορροπίας μας. Η διπλωματική μας ικανότητα μας φέρνει στη θέση να επιλύουμε παλαιότερα προβλήματα, αλλά και να φέρνουμε εις πέρας νέες συμφωνίες. Ταυτόχρονα, έχουμε μεγάλη αποτελεσματικότητα, όταν απαιτείται συνεργατική δουλειά.
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι αφεθείτε ελεύθεροι και αναζητήστε την ισορροπίασας. Οι Κριοί επιδιώξτε να προσεγγίσετε τους στόχους σας. Οι Ζυγοί παίζετε σημαντικό ρόλο σε ομάδες συνεργατικών υποχρεώσεων. Οι Καρκίνοι είστε πιο λογικοί και αναλυτικοί. Οι Αιγόκεροι αντιμετωπίζετε ορισμένους δισταγμούς. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς αποφύγετε να πείτε την τελευταία λέξη. Οι Δίδυμοι χρειάζεστε περισσότερα στοιχεία . Οι Τοξότες θέλετε να κάνετε πρωτότυπες κινήσεις. Οι Παρθένοι αντιλαμβάνεστε περισσότερα για τους άλλους, από ό,τι νομίζει το περιβάλλον σας. Οι Ιχθείς είσαστε πιο διαισθητικοί. Για να αυξήσετε την επιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είσαστε έτοιμοι και αποτελεσματικοί. Οι Υδροχόοι μπορείτε να κάνετε την επόμενη στρατηγική σας κίνηση. Οι Λέοντες εμφανίζεστε να έχετε μεγαλύτερη επιρροή. Οι Ταύροι είσαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Οι Σκορπιοί έχετε έρθει σε μία ώρα αποφάσεων. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης
Ήλιος
Εξάγωνο
Πλούτων
Σελήνη
Σύνοδος
Αρης
Σελήνη
Τρίγωνο
Ωροσκόπος
Ερμής
Εξάγωνο
Αρης
Ερμής
Τετράγωνο
Ποσειδών
Αφροδίτη
Σύνοδος
Δίας
Αφροδίτη
Τρίγωνο
Ποσειδών
Αρης
Τετράγωνο
Πλούτων
Δίας
Τρίγωνο
Ποσειδών
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.