Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 14-11-2017

 Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων
Μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι - θέλετε να πάρετε μια προσωρινή ανάπαυση και να επιστρέψετε στη δουλειά αφού αναρρώσετε. Εάν προσπαθήσατε να κάνετε κάτι μαζί με το ταίρι σας, το αποτέλεσμα φαίνεται σταδιακά, παρόλο που δεν επιτυγχάνεται το 100%, αλλά μπορεί να αρχίσετε να βλέπετε το φως της επιτυχίας.

Ταύρος Επτά των Ράβδων

Υπάρχουν συγκρούσεις και κάποιος κινείται εναντίον σας. Εάν διαχειρίζεστε μια σχέση, θα πρέπει να εργαστείτε σκληρότερα για να είναι επιτυχής. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η κατάσταση είναι δυσάρεστη και μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι να κάνετε κάτι, ειδικά προσπαθώντας να ξεπεράσετε τα τρέχοντα εμπόδια στη ζωή σας.

Δίδυμοι – Ο Πύργος

Θα νιώσετε σύγχυση και ανησυχία για το μέλλον σας. Τα πράγματα μπορεί να μην έχουν το αποτέλεσμα που αναμένετε ερωτικά.  Ωστόσο, πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι και να είστε προσεκτικοί όταν κάνετε πράγματα. Για την σχέση σας μπορεί να αισθάνεστε απογοητευμένοι.

Καρκίνος – Ο Διάβολος

Μπορεί να αρχίσετε να πιστεύετε ότι στην πραγματικότητα δεν σας αρέσει η σχέση σας, ή η κατάσταση με το ταίρι σας μπορεί να σας οδηγήσει να παραιτηθείτε. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί και να μην έρθετε σε σύγκρουση με ανθρώπους που αγαπάτε. Πρέπει να είστε υπομονετικοί και να είστε ήρεμοι για να αποφύγετε την επέκταση προβλημάτων.

Λέων - Η Ντάμα των Ράβδων

Μπορεί να είχατε τόσο μεγάλο φόρτο εργασίας που δεν θα μπορούσατε να κάνετε τίποτα άλλο. Μπορεί να έχετε αισθανθεί ότι η ζωή σας ήταν γεμάτη δουλειά και δεν είχατε χρόνο να συναντήσετε φίλους ή αγαπημένους. Έτσι, προσέξτε την παρεξήγηση με τον σύντροφό σας.

Παρθένος – Δύο των Ράβδων

Μπορεί να έχετε λάβει ενδιαφέρουσες προσφορές και ευκαιρίες για νέες σχέσεις ή κάποιος πολύ ξεχωριστός άνθρωπος μπορεί να σας έχει υποστηρίξει στην εργασία σας. Είναι επίσης πιθανό να έχετε λάβει συμβουλές ή προτάσεις από τους φίλους σας.

Ζυγός – Τρία των Ράβδων

Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να επενδύσετε σε μια νέα σχέση. Μπορεί να αποκτήσετε νέα φιλία στην εργασία και να έχετε έναν αξιόπιστο και πεπειραμένο συνεργάτη. Στην αγάπη, μπορεί να υπάρξει κάποιο είδος δισταγμού. Μπορεί να είστε αναποφάσιστοι για το πώς να συνεχίσετε με τη σχέση σας.

Σκορπιός – Ο Θάνατος

Θα έχετε πολύ άγχος, ανησυχία και πίεση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να έχετε εμμονή με το πρόβλημα που θα σας ενοχλήσει πολύ. Φαίνεται ότι όσο περισσότερο προσπαθείτε να λύσετε το πρόβλημα, τόσο περισσότερο θα κολλήσετε σε αυτό.

Τοξότης – Τέσσερα των Σπαθιών

Δεν υπάρχουν νέα ή κινήσεις από τους ανθρώπους γύρω σας αυτή τη στιγμή. Υπάρχει μια πιθανότητα οι συγγενείς ή οι φίλοι σας να είναι άρρωστοι. Υπάρχει καθυστέρηση και καμία πρόοδος όλα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ίσως να μην θέλετε να κοινωνήσετε ή να συναντήσετε άλλους ανθρώπους.

Αιγόκερως – Εννιά των Ράβδων

Θα νιώσετε ότι έχετε βαρεθεί με την τρέχουσα κατάσταση στον ερωτικό τομέα. Θα νιώσετε απογοητευμένοι, αλλά μην τολμήσετε να διακινδυνεύσετε να αλλάξετε αυτή τη στιγμή. Θα είστε προσεκτικοί και δεν τολμάτε να εμπιστεύεστε ή να βασίζεστε σε κανέναν.

Υδροχόος – Ο Ερημίτης

Είναι πιθανό ότι οι επώδυνες εμπειρίες σας στο παρελθόν σας κάνουν να φοβάστε να αντιμετωπίσετε τα ερωτικά ζητήματα. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί με το άγχος και την ανησυχία που μπορεί να οδηγήσει σε σωματική αστάθεια . Στην σχέση σας θα βελτιωθεί η κατάσταση εάν δεν περιμένετε πολλά από τον σύντροφό σας.

Ιχθείς – Δέκα των Σπαθιών

Θα είστε απογοητευμένοι και μπορεί να τερματίσετε τη σχέση σας. Συνολικά, έχετε μια κακή τύχη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα πρέπει να βρείτε μια ευκαιρία να κάνετε κάτι για να βελτιώσετε την ερωτική τύχη σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.