Φλερτ με τα Άστρα 14-11-2017

Η σημερινή ημέρα είναι γενικά αρκετά θετική όσον αφορά το φλερτ, μιας και η σύνοδος της Αφροδίτης με το Δία μας κρατά για ακόμη μια φορά συντροφιά, στοιχείο το οποίο θα αυξήσει τη γοητεία μας, τον μαγνητισμό μας, καθώς και την ερωτική μας διάθεση, με πιθανά αποτελέσματα τα οποία μπορεί να μας ξυπνήσουν κάποιον ενθουσιασμό και να μας πείσουν να μπούμε ενεργά στο ερωτικό παιχνίδι. Ωστόσο αυτή δεν είναι η μόνη όψη η οποία υπάρχει σήμερα. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα κάνει και πάλι την εμφάνισή του σήμερα, κάτι το οποίο πρόκειται να μας προκαλέσει κάποια κούραση, έλλειψη συνεννόησης με άτομα του κοινωνικού μας κύκλου και κάποια αίσθηση απογοήτευσης κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων στιγμών της ημέρας. Ωστόσο, όλα αυτά τα στοιχεία θα μπορέσουμε να τα ξεπεράσουμε σχετικά εύκολα, αρκεί να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να μη τα αφήσουμε να επηρεάσουν τη διάθεσή μας.
Να στείλω;

Η σημερινή ημέρα είναι σχετικά πολύ θετική για φλερτ με άτομα τα οποία μας ενδιαφέρουν ερωτικά, αρκεί να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να μην γίνουμε πολύ συναισθηματικές.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Κι αυτή είναι μια επιλογή σήμερα, η οποία μάλιστα είναι πολύ πιθανό να έχει πολύ πιο ουσιαστικά και ενθουσιώδη αποτελέσματα απ' ό,τι περιμέναμε αρχικά. Στοχεύουμε λοιπόν για το καλύτερο!

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Η σημερινή ημέρα προτείνει χρώμα και προβολή της θετικής μας διάθεσης. Επιλέγουμε αντιθέσεις που ταιριάζουν μεταξύ τους και μια καλόγουστη φόρμα στην ενδυμασία μας.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Αν και η ημέρα έχει κάποιες θετικές όψεις, με πλανήτες οι οποίοι θα μας δείξουν ένα πιο θετικό πρόσωπο, παρ' όλα αυτά, οι αρνητικές επιρροές είναι ακόμη παρούσες. Καλύτερο θα ήταν να συγκρατηθούμε σήμερα.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.