Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 14-11-2017

Το δυναμικό και προσηλωμένο στους στόχους του 8 παίρνει την σκυτάλη του Ερωτικού Πεπρωμένου της Ημέρας και μας δίνει την δυνατότητα να προσηλωθούμε κι εμείς στους προσωπικούς μας στόχους. Το θέμα είναι, αυτοί οι στόχοι θα περιλαμβάνουν τον έρωτα; Γιατί το 8 όταν λέει στόχοι εννοεί κυρίως το εργασιακό πεδίο. Αλλά αν κάνουμε χρήση της παντοδύναμης ελεύθερης βούλησης, μπορούμε να στρέψουμε την δυναμική του προς ένα πρόσωπο που αγαπάμε. Και ω του θαύματος, να το κατακτήσουμε.
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Η σημερινή ημέρα σας κάνει λίγο εργασιομανείς. Το λίγο μην το παίρνετε τοις μετρητοίς, πολύ εργασιομανείς σας κάνει γιατί λίγο είστε από μόνοι σας. πρέπει να καταβάλετε προσπάθεια για να βγείτε από τα τείχη των φιλοδοξιών σας και να μπείτε στο ερωτικό παιχνίδι σήμερα.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Ξέρετε πώς να αναζητήσετε και να μιλήσετε με αστείρευτη αλήθεια, να παρακολουθήσετε τις λεπτομέρειες ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζετε με ευαισθησία τους φίλους και τους συναδέλφους σας. Σίγουρα αυτές οι δεξιότητες αξίζουν ένα μπόνους κάποιου είδους, ακόμα κι αν είναι το επίδομα της δημιουργίας καλού κάρμα .

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 3

Θα είναι πιθανώς λίγο πιο δύσκολο από ό, τι νομίζετε να παίξετε το παιχνίδι του έρωτα, λόγω μελαγχολίας Αυτή η διάθεση θα περάσει σύντομα, και μπορείτε να πάρετε πίσω τον συνήθη εαυτό σας. Εν τω μεταξύ, προσέξτε τα φωτεινά σημεία του φλερτ από τους γύρω σας. Αν κάποιος μπορεί να τα βρει, είστε εσείς.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Είστε η καρδιά και η ψυχή της υπομονής σήμερα. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε την ατζέντα σας, καλά κάνετε και αισθάνεστε πλούσιοι σε ευλογίες. Αφήστε τους άλλους να αγωνιστούν για να προχωρήσουν! Φυσικά, θέλετε να τους βοηθήσετε - αυτό είναι μόνο ο συμπονετικός σας εαυτός σε δράση .

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Μην απογοητεύεστε εάν σήμερα αποδειχθεί ότι έχετε περισσότερη μέριμνα για τη φροντίδα των επιχειρήσεων παρά για την ερωτική  διασκέδαση. Μια μικρή προσπάθεια σας ευνοεί τώρα, ειδικά αν βάζετε την ενέργειά σας στη δική σας ζωή και υγεία. 

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Είναι εύκολο για σας να παγιδευτεί στις λεπτομέρειες της καθημερινής ζωής. Αλλά σήμερα είστε γειωμένοι και παθιασμένοι. Υπάρχει κάτι σημαντικό - κάποια δημιουργική δουλειά, ίσως, ή μια νεοσύστατη σύνδεση με κάποιον ξεχωριστό άνθρωπο και εκεί θα πρέπει να εστιάσετε.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Σήμερα φροντίστε να μην δώσετε στους άλλους την εντύπωση ότι είστε απόμακροι. Καμιά φορά σας πιάνουν οι κλειστές σας, και αυτό μπορεί να είναι ένα στοιχείο γοητευτικό και μυστηριώδες, αλλά μην το παρακάνετε. 

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Είναι η μέρα σας σήμερα, λάμπετε και γοητεύετε. Αρκεί βέβαια αυτήν την γοητεία να την χρησιμοποιήσετε με σοφία, δηλαδή να την χρησιμοποιήσετε για να σφυρηλατήσετε πιο δυνατούς δεσμούς με τους ανθρώπους που αγαπάτε, γιατί τελικά στις σχέσεις κρύβεται ο μεγαλύτερος πλούτος . 

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Το γεγονός ότι γύρω σας υπάρχει, λόγω της δόνησης της ημέρας, ένας ισχυρότερος εγωισμός, έχετε την σοφία να το αντιμετωπίσετε σαν παιδικό καπρίτσιο και να μην σας αποσταθεροποιήσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να συγχωρήσετε τα πάντα στους πάντες, βάλτε όρια. 
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.