Ερωτική Σελήνη 14-11-2017

Αν μιλάμε για μια μέρα που η Σελήνη κεντρίζει την λίμπιντο, εννοούμε την σημερινή. Αν η σύνοδος Αφροδίτης – Σελήνης είναι η πιο ερωτική όψη των ουράνιων σφαιρών, η σύνοδος Σελήνης – Άρη είναι η πιο παρορμητική. Και πόσο μάλλον, που σήμερα η Σελήνη και ο Άρης συνευρίσκονται σε αυτόν τον ουράνιο σφιχταγκαλιασμένο χορό στον Ζυγό, το ζώδιο των σχέσεων. Επίσης ο Ζυγός συμβαίνει να είναι και το ζώδιο πτώσης του Άρη, που πέφτει λιπόθυμος στην αγκαλιά της Σελήνης. Εδώ κολλάει το πολυφορεμένο «δεν περιγράφω άλλο»!
Κάτω από αυτήν την ακραία ερωτική επιρροή  τα συναισθήματά σας εντείνουν την λίμπιντο και εσείς επιθυμείτε ενστικτωδώς την αλλαγή και την περιπέτεια . Θα ήταν συνετό να κρατήσετε την ψυχραιμία σας όμως, και να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, αν είστε σε μια μόνιμη σχέση.

Εκτός του ερωτικού πεδίου, αυτή η έντονη και άκρως δυναμική σύνοδος φέρνει παράξενα αποτελέσματα. Η υπερβολική βιασύνη ή η έξαψη μπορεί να σας κάνει ευάλωτους σε ατυχήματα ή τραυματισμούς, αλλά η υγιής ανάληψη κινδύνων μπορεί απλώς να σας ζωντανέψει.

Αυτό το έντονο φαινόμενο μερικές φορές δείχνει έναν παθιασμένο καιρό στον έρωτα, ή μια νέα σχέση με έναν άνδρα. Αυτή είναι μια περίοδος που πιθανόν να αισθανθείτε ευερέθιστοι αν δεν έχετε κάτι τολμηρό, προκλητικό ή σωματικά έντονο να κάνετε.

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να πάρετε μια ευκαιρία, να πείτε τι αισθάνεστε ή να κάνετε κάτι συναρπαστικό έξω από την κανονική σας ρουτίνα . Η ανάληψη της ερωτικής πρωτοβουλίας είναι κάτι παραπάνω από κατάλληλη τώρα. Είστε πιο γενναίοι και πιο αποφασιστικοί. Οι ενστικτώδεις αντιδράσεις σας είναι γρήγορες, η σeξουαλική σας όρεξη είναι αδηφάγα, και φυσικά αναλαμβάνετε το προβάδισμα. Η όψη αυτή ευνοεί τρελά τους Ζυγούς, τους Κριούς, τους καρκίνους και τους Αιγόκερους, αλλά κανείς από τον ζωδιακό δεν θα μείνει παραπονεμένος.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.