Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 14-11-2017

Κριός
Αν κάποια στιγμή κάποιος θεωρεί πως βρέθηκε όπως θα βρεθεί άλλωστε και ο καθένας μας, σε μία περίπλοκη κατάσταση, απλά προσπαθήστε να χαλαρώσετε, βλέποντας αν υπάρχει και θετική πλευρά των πραγμάτων.

Ταύρος

Αυτό που ζητάτε δεν είναι σίγουρο πως θα καταφέρετε να το έχετε εδώ και τώρα. Αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχει λόγος να πέφτετε ψυχολογικά. Άλλωστε, αυτά έχει το ερωτικό παιχνίδι.

Δίδυμοι

Τώρα χρειάζεται να καταλάβετε το πόσο σημαντική είναι η ευκαιρία που σας είναι γ ημέρα. Μπορείτε αυτή τη στιγμή να κατανοήσετε καλύτερα το πρόσωπο απέναντί σας, εκμεταλλευτείτε κατάλληλα τη βραδιά.

Καρκίνος

Νοιώστε πιο ήρεμοι. Με την Σελήνη αν εισέρχεται στον Ζυγό εσείς επηρεάζεστε πράγματι έντονα και καταφέρνετε με ιδιαίτερο τρόπο να βρείτε την αρμονία που ζητούσατε.

Λέων

Είναι προτιμότερο να κάνετε μία έξοδο σήμερα, ακολουθώντας την παρέα σας, εάν δεν έχετε ήδη κατά νου ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Δεν πρέπει να χάσετε την εύνοια της ημέρα.

Παρθένος

Τώρα έχετε βγει από τα νερά σας, καθώς δεν καταφέρνετε να επεξεργαστείτε με το συνήθη για εσάς τρόπο τα πράγματα. Το συναίσθημα παίζει καθοριστικό ρόλο σε εσάς τώρα.

Ζυγός

Με τη Σελήνη να εισέρχεται πλέον στο ζώδιο του Ζυγού, θα καταφέρετε πραγματικά να βρείτε τις απαιτούμενες ισορροπίες αυτή τη στιγμή, αλλά και να κάνετε τις υποχωρήσεις που θα χρειαστούν.

Σκορπιός

Τώρα μπορεί να είστε πράγματι έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις, αν και η αλήθεια είναι πως αν θέλετε να νοιώθετε πιο ασφαλείς χρειάζεται να ωριμάσουν κάποιες ιδέες μέσα σας.

Τοξότης

Τώρα είναι μία στιγμή κατά την οποία είστε πολύ πιο άνετοι ως προς τις κοινωνικές σας δεξιότητες. Αυτή η θετική φάση του τελευταίου διαστήματος σας έχει γενικότερα ανανεώσει.

Αιγόκερως

Είναι πολύ δύσκολο το να νοιώθουμε μονίμως την ανάγκη αν επιβεβαιωθούμε από κάποιο τρίτο πρόσωπο. Μην κάνετε κανέναν κριτή του εαυτού σας, επιμένουμε έντονα ως προς αυτό.

Υδροχόος

Τώρα προσπαθήστε να βρείτε από τη δική σας πλευρά ορισμένες περισσότερες ισορροπίες, κατά τη διάρκεια της προσωπικής σας προσέγγισης προς το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Ιχθείς

Είναι μία καλή στιγμή να επενδύσετε όχι στη λογική σας, αλλά στο να καθοδηγηθείτε από την φαντασία σας και κυρίως από την αυξημένη σας διαίσθηση, που σας στηρίζει.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.