Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-11-2017

Κριός
Είναι πολύ σημαντικό το να γνωρίζετε στην προσπάθειά σας να κάνετε την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση πως η διατήρηση ισορροπιών παίζει καθοριστικό ρόλο, σε ό,τι λέτε και κάνετε.

Ταύρος

Έχοντας μεγαλύτερη ευκολία στο να εκφράσετε αυτή τη στιγμή τα συναισθήματά σας, θα καταφέρετε να βρείτε την χρυσή συνταγή ισορροπίας, η οποία θα μπορέσει να κάνει την κίνησή σας ιδιαίτερη.

Δίδυμοι

Με την αυξανόμενη επιρροή του τετραγώνου Ερμή-Ποσειδώνα στόχος σας πρέπει να είναι το να «διαβάσετε» το πρόσωπο που έχετε απέναντί σας. Να είστε σίγουροι πως μπορείτε.

Καρκίνος

Καταφέρνετε να έρθετε σε ένα σημείο εσωτερικής ισορροπίας, χάρις το οποίο θα μπορέσετε να φέρετε εσείς οι ίδιοι την συζήτηση στο σημείο να επιλυθούν προβλήματα του παρελθόντος.

Λέων

Προσπαθήστε να μην δείξετε αδυναμία, καθώς σε αυτή τη φάση εσείς έχετε καταφέρει να αυξήσετε και την δύναμή σας, αλλά και την αίσθηση της δύναμής σας και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Παρθένος

Έχοντας αυτή τη στιγμή την ιδιαίτερη δυνατότητα του να αντιληφθείτε περισσότερα πράγματα σε σχέση με το πρόσωπο το οποίο σας ενδιαφέρει, μέσω της διαίσθησής σας, κάντε προσεκτικά την κίνησή σας.

Ζυγός

Χρειάζεστε τώρα κάποια αφορμή για να κάνετε την κίνησή σας. είναι μεγάλη ευκαιρία για εσάς, καθώς πράγματι μπορείτε να κάνετε υποχωρήσεις, για να βρείτε λύσεις σε προβλήματα από το παρελθόν .

Σκορπιός

Αυτή τη δεδομένη στιγμή πολλά πράγματα φαίνεται σε σχέση με το τελευταίο διάστημα να έχουν κατασταλάξει αρκετά μέσα σας. Αν δεν νοιώθετε όμως έτοιμοι για αποφάσεις, να τις αποφύγετε.

Τοξότης

Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο. Η κοινωνικότητά σας και η άνεσή σας κατά την προσέγγισή σας θα κινήσει την εντυπώσεις και θα μπορέσει να προσεγγίσει την γοητεία σας προς τα εκεί που θέλετε.

Αιγόκερως

Αυτή τη στιγμή θα ήταν καλύτερο να αποφύγετε να κάνετε την κίνησή σας σε σχέση με πρόσωπο από τα παρελθόν, καθώς μπορεί να δώσετε μεγαλύτερη αξία σε αυτό το άτομο από όσο πρέπει.

Υδροχόος

Είναι πράγματι πολύ σημαντικό το να ξέρετε το τι θέλετε, αλλά σε σχέση με το ερωτικό παρελθόν πώς τελικά μπορεί να είμαστε σίγουροι για το τι ζητάμε; Όταν όμως γνωρίζουμε, τότε δεν κάνουμε λάθος.

Ιχθείς

Διαφυλάξτε τον εαυτό σας αποφεύγοντας τις μεγάλες δηλώσεις. Μην αποφύγετε όμως να κάνετε την κίνησή σας. είστε πολύ ευνοημένοι αυτή τη στιγμή ως προς το φλερτ.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.