Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 13/11 – 19/11/2017

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 Σύνοδος Αφροδίτης Δία - Αυτή θα είναι μια πολύ αρμονική και εύκολη ημέρα για όλους. Ο κύριος στόχος σας πρέπει να είναι να ελέγχετε τον εαυτό σας σε σχέση με υπερβολές σε τρόφιμα και ποτά ή σε σχέση με τα χρήματα. Είναι πιθανό να περιποιηθείτε τον εαυτό σας σήμερα. Απλά μην παρασυρθείτε.
Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 Τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα – η σύγχυση είναι πιθανό ενδεχόμενο σήμερα στις σχέσεις σας με άλλους ανθρώπους. Φροντίστε και διαβάσετε όλη τη λεπτή γκάμα των συναισθημάτων. Μείνετε μακριά από την οριοθέτηση μόνιμων νομικών πράξεων καθώς η σκέψη σας είναι χρωματισμένη από ποιος ξέρει τι είδους αυταπάτες. Μπορεί να είστε κορεσμένοι από κάτι που δεν θέλετε να κάνετε ή δεν πιστεύετε, επομένως προσέχετε τα βήματά σας. Είναι πιθανές παρεξηγήσεις στην επικοινωνία με άλλους. Θυμηθείτε, μπορεί να μην ακούν τι προσπαθείτε να πείτε. Το νευρικό άγχος και η ένταση μπορεί να σας κάνουν να αισθανθείτε αδηφάγοι σήμερα. Μην αφήσετε τη φαντασία σας να σας πάει μακριά.

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 Τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα -  Θα είστε ευαίσθητοι στα συναισθήματα των άλλων σήμερα. Έχετε την επιθυμία να εκφράσετε την αγάπη σας για τους άλλους βοηθώντας τους με οποιονδήποτε τρόπο μπορείτε. Η διαίσθησή σας και η φαντασία σας είναι ισχυρές σήμερα και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε έργα ομορφιάς και τέχνης. Υποσυνείδητες ιδέες μπορούν να έχουν μεγάλο βάθος  εάν ακούσετε την εσωτερική φωνή σας. Έχετε μεγάλη συμπάθεια, και οι άντρες κερδίζετε την συμπόνια και την ψυχολογική κατανόηση των γυναικών, ενώ αυξάνονται οι δεσμοί των μελών της οικογένειας και εκείνων που έχουν ανάγκη.

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 Εξάγωνο Άρη – Ερμή -  Πολλή ψυχική ενέργεια είναι διαθέσιμη σήμερα. Ο προγραμματισμός, η λήψη αποφάσεων και η ανάληψη δράσης είναι οι λέξεις-κλειδιά. Η επικοινωνία φωτίζεται. Αρχίστε να διαβάζετε αυτό το νέο βιβλίο, πραγματοποιήστε αυτή την τηλεφωνική κλήση, εκτελέστε τα απαιτούμενα καθήκοντα για να ευνοήσετε την μάθηση. Η ψυχική ενέργεια συνδυάζεται καλά με τη φυσική ενέργεια.

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 Νέα Σελήνη στον Σκορπιό -  Η προσωπικότητα και η ψυχή σας φαίνονται να γίνονται ένα σήμερα. Νιώθετε σαν να γνωρίζετε και να κατανοείτε τον εαυτό σας και τι είναι αυτό που θέλετε και πρέπει να κάνετε. Σήμερα μπορεί να είναι μια καλή μέρα για να λάμψει το φως στις ασυνείδητες στάσεις σας και τα συνήθη λάθη σας με την ελπίδα βελτίωσης των αδύνατων σημείων σας. Αλλάξτε τις περιοχές της προσωπικότητάς σας με τις οποίες δεν είστε ικανοποιημένοι.

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 Τετράγωνο Άρη –Πλούτωνα - Αυτή είναι η περίοδος κατά την οποία οι άλλοι θα μπορούσαν να επιβάλουν τη βούλησή σας σε σας ή εσείς σε άλλους. Η φιλοδοξία σας είναι υψηλή, όπως και των γύρω σας. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε αγώνες εξουσίας αντί της συνεργασίας. Μπορείτε να πετύχετε πολλά σήμερα, αλλά μην το κάνετε με το χτύπημα των συναισθημάτων ή των ιδεών των άλλων. Σήμερα δεν είναι η μέρα για να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον αρχηγό ή τους αρχηγούς. Ψύξτε τα θυμωμένα αισθήματά σας. Ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεστε την αντιπαράθεση με τους άλλους σήμερα θα κάνει πολύ δρόμο για να καθορίσετε πόσο επιτυχημένες θα είναι οι ενέργειές σας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας σήμερα και αποφύγετε όλες τις ταπεινωτικές τακτικές. Θυμηθείτε, θα αποκομίσετε αυτό που σπέρνετε. Σεβαστείτε τα δικαιώματα και τις ιδέες των άλλων. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα με τον τρόπο τους και να τους δώσετε το πλεονέκτημα της αμφιβολίας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.