Αριθμολογική Πρόβλεψη 13/11 – 19/11/2017

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 – Αριθμός 16
Αυτή είναι η στιγμή για την εύρεση αποτελεσματικών καναλιών για την έκφραση της μοναδικής σας προσωπικότητας και ιδεών. Ταυτόχρονα, μαθαίνετε και αναπτύσσετε τις δεξιότητές σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να εκφραστείτε καλύτερα και, για μερικούς, να ανακαλύψετε τον εαυτό σας ή να βελτιώσετε την εικόνα σας.

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 – Αριθμός 8

Η κορύφωση αριθμολογικά σήμερα δείχνει ισχυρότερα θέματα για την αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται με συναισθηματικές προσκολλήσεις, εξαρτήσεις, σeξουαλικότητα, οικονομική υποστήριξη ή εθισμούς. Υπάρχουν λύσεις εξόδου ή ακόμη και ανακαλύψεις που τώρα υποδηλώνουν σταθερή κίνηση προς τα εμπρός.

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 – Αριθμός 9

Μπορεί να έχετε μια ωραία μέρα για να εκφράσετε τον εαυτό σας ή να ξεφύγετε από μερικά από τα μπλοκ στην οικεία ζωή σας ή με τη μείωση του χρήματος. Είστε σε καλή κατάσταση για να αντιμετωπίσετε οικονομικά και συναισθηματικά προβλήματα και να αντιμετωπίσετε επίσης κακές συνήθειες.

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 – Αριθμός 19

Καθώς προχωράει η μέρα, χρειάζεστε κάποια ξεκούραση ή ένα διάλειμμα από τη δράση . Οι αβεβαιότητες με έναν φίλο ή έναν συνάδελφο μπορεί να είναι ασαφείς ακόμα στο μυαλό σας. Ενώ με γενική έννοια θα πρέπει να προσέξετε ότι οι φιλίες δεν διαλύονται μέσω ακούσιας παραμέλησης, αν κάποιες φιλίες αλλάζουν ή τελειώνουν, αυτό μπορεί να οφείλεται σε εξελισσόμενα ενδιαφέροντα

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 – Αριθμός 2

Είναι πιθανό να προτιμήσετε ασφαλείς και άνετες ή οικείες καταστάσεις σήμερα αλλά να είστε έτοιμοι να εκφράσετε και να μοιραστείτε τον εαυτό σας. Μια φιλική προσέγγιση λειτουργεί καλά, ακόμα κι αν το θέμα που σας απασχολεί είναι καθαρά επαγγελματικό.

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 – Αριθμός 3

Η εργασία, η καριέρα, η υγεία και οι εταιρικές σχέσεις βελτιώνονται με μικρές αλλά αποτελεσματικές αλλαγές. Οι αλλαγές στον τρόπο ζωής που είναι αργές και σταθερές μπορούν να υλοποιηθούν με επιτυχία . Το επίκεντρο είναι η βελτίωση περισσότερο παρά η ριζική αλλαγή των περιοχών της ζωής σας.

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 – Αριθμός 13

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι μια υγιής ρουτίνα ωφελεί την καριέρα σας και τους μακροπρόθεσμους στόχους. Είστε πιο σε θέση να διαχειριστείτε την ανάγκη σας για ακρίβεια και να παρακολουθήσετε λεπτομέρειες και την επιθυμία σας να καινοτομήσετε και να εκφράσετε την ατομικότητά σας, ειδικά σε σχέση με την εργασία σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.