Ερωτοσκόπιο 13-11-2017

Η ημέρα φέρνει κοινωνικότητα και κατανόηση . Χάρις την σύνοδο μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία θα είμαστε πιο κοινωνικοί και θα έχουμε μεγαλύτερη ευκολία στο να πλησιάσουμε το αγαπημένο μας πρόσωπο, με την αξιοποίηση της γοητείας μας. Είμαστε πολύ ερωτικοί και υπάρχει ιδιαίτερο πάθος, το οποίο δεν θα αφήσουμε απόψε το βράδυ.
Με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα πρόκειται να έχουμε αυξημένη διαίσθηση, αλλά η δυσκολία στο να επεξεργαστούμε λογικά τις καταστάσεις πρόκειται να μας δυσκολέψει. Όμως, η φαντασία μας είναι ελεύθερη και αυτό μπορεί να έχει και θετικό πρόσημο.

Με το τρίγωνο Σελήνης-Πλούτωνα κοιτάμε μέσα στον εαυτό μας, για να πάρουμε αποφάσεις, αν και δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για αυτές.

Με την επιρροή του εξαγώνου Ηλίου-Σελήνης μπορούμε να είμαστε πολύ πιο άνετοι και γοητευτικοί. Θέλουμε να συναντήσουμε κόσμο και έχουμε αυτοπεποίθηση.

Λίγοι προσοχή με το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου καθώς οι προσωπικές μας αμφιβολίες θα μας κάνουν όμηρους της κρίσης των άλλων.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι έρχεστε πιο κοντά σε ορισμένους στόχους σας. Οι Κριοί είστε ακέραιοι. Οι Ζυγοί αυξάνετε την επιρροή σας. Οι Καρκίνοι είστε ρομαντικοί. Οι Αιγόκεροι μη βασίζεστε στα λόγια των άλλων. 

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς παρακινήστε από τα συναισθήματά σας. Οι δίδυμοι δεν μπορείτε να κάνετε λογικές προσεγγίσεις. Οι τοξότες είστε πιο κοινωνικοί. Οι Παρθένοι αξιοποιήστε τη διαίσθησή σας. Οι Ιχθείς μοιράζεστε συναισθήματα. 

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είστε σε μία φάση ιδιαίτερη στον αισθηματικό τομέα. Οι Υδροχόοι είστε γοητευτικοί. Οι Λέοντες έχετε ευκολία στην επικοινωνία . Οι Ταύροι κάνετε προσεγμένες κινήσεις. Οι Σκορπιοί κάνετε μία προσωπική εμβάθυνση. 
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.