Φλερτ με τα Άστρα 13-11-2017

Η ημέρα σήμερα είναι πολύ θετική όσον αφορά κάποιους τομείς της καθημερινότητάς μας, ωστόσο δε θα λείψουν μικρές αναταραχές και εντάσεις, οι οποίες θα προσπαθήσουν να μας ρίξουν τη διάθεση. Λόγω του τετραγώνου που σχηματίζει σήμερα ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, υπάρχει η περίπτωση κάποιας σημαντικής έλλειψης επικοινωνίας, τόσο με άτομα του επαγγελματικού μας περιβάλλοντος, όσο και με τα πρόσωπα που συνθέτουν τον κοινωνικό και στενό φιλικό μας κύκλο. Παρ' όλα αυτά, αν διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και δούμε τα πράγματα με ένα ώριμο μάτι, θα ξεπεράσουμε τα εμπόδια αυτά. Αν και η ημέρα δεν είναι πολύ θετική όσον αφορά τα εργασιακά και κοινωνικά μας θέματα, έχει ένα σημείο, στο οποίο λάμπει: το φλερτ. Η θεά του έρωτα, η Αφροδίτη, μας χαρίζει μια θετική ενέργεια (ή μάλλον σε αυτήν την περίπτωση μαγεία, μιας και δε θα καταφέρουμε να εντοπίσουμε την πηγή της), λόγω της συνόδου της με τον άρχοντα των θεών, το Δία. Αυτό σημαίνει πως η γοητεία μας και ο τρόπος με τον οποίο θα παρουσιάσουμε τον εαυτό μας, ίσως έχει εξαιρετικά αποτελέσματα.
Να στείλω;

Σήμερα είναι μια εξαιρετικά θετική ημέρα για το φλερτ και ειδικά για τα άτομα τα οποία μας ενδιαφέρουν ερωτικά εδώ και καιρό, ωστόσο πρέπει πρώτα να είμαστε σίγουρες πως έχουμε διάθεση για το ερωτικό παιχνίδι.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Κι αυτή είναι μια πολύ λογική επιλογή, μιας και σήμερα θα έχουμε την ενέργεια και τη διάθεση να παρουσιάσουμε με αυτοπεποίθηση τον εαυτό μας και να κάνουμε το επόμενο ερωτικό βήμα.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Η ημέρες μπορεί να έχουν τους κανόνες τους όσον αφορά τη μόδα, ωστόσο όταν ο στόχος είναι η ερωτική επιθυμία, πάντα εμείς ξέρουμε καλύτερα πως πρέπει να παρουσιαστούμε.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Μπορεί η ημέρα να είναι πολύ θετική όσον αφορά τον ερωτικό τομέα, ωστόσο οι πλανήτες είναι ακόμη αυστηροί. Θα ήταν καλύτερο να μην τους παρακούσουμε λοιπόν και να μείνουμε στην πεπατημένη.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.