Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 13-11-2017

Το δυνατό και καρμικό 16 φωτίζει το Ερωτικό Πεπρωμένο της Δευτέρας. Είναι ένας αριθμός που μιλάει για κεραυνοβόλα αισθήματα, αλλά έχει το κακό ότι μας ωθεί να κάνουμε τα ίδια λάθη . Αν σας φαίνεται ότι κάποιο άτομο σας έλκει, ελέγξτε αν είναι γιατί μοιάζει με το μοτίβο των ανθρώπων που ήδη γνωρίζετε. Αν ναι, προσέξτε, το να κάνετε σχέσεις με τον ίδιο τύπο ανθρώπων, οδηγεί σε ίδιου τύπου προβλήματα .
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Είναι έντονη η ανάγκη σας να φλερτάρετε. Αλλά θα πρέπει να διαλέξετε ίσως έναν άλλον τρόπο να το κάνετε, πιο συγκαταβατικό. Αν ξέρετε ότι ο μεγάλος σας δυναμισμός φοβίζει τους άλλους, κρύψτε τον λίγο…

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Ειδικά για εσάς ισχύει αυτό που λένε οι άγγλοι, ότι θα προτιμήσετε σήμερα the devil you know,   θα προτιμήσετε τον διάβολο που γνωρίζετε, δηλαδή θα έρθετε σε επαφή με λάθος ανθρώπους, μόνο και μόνο γιατί σας φαίνονται γνώριμοι και νομίζετε ότι θα τους διαχειριστείτε καλύτερα.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 3

Αν έχετε κουραστεί από ανθρώπους που σας «πίνουν» την ενέργεια, αυτήν την ενέργεια που τόσο αυθόρμητα προσφέρετε, αποφύγετε να είστε σε σχέση μαζί τους. Ειδικά σήμερα, προστατεύστε τον εαυτό σας.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Έχετε μια βαθιά ανάγκη να εκφράσετε τον ερωτισμό σας, αλλά ίσως να το κάνετε με τρόπο που φοβίζει τους άλλους. Είστε πολύ δυναμικά άτομα, κρύψτε όμως το ταπεραμέντο σας, αν θέλετε να έχετε επιτυχία στον έρωτα.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Φροντίστε σήμερα, στην περίπτωση που φλερτάρετε, να μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από ανθρώπους που φαίνονται μεν γοητευτικοί, είναι όμως ενδεχομένως επικίνδυνοι. Θα πρέπει να δείτε τις αντοχές σας και το συμφέρον σας! 

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Η τάση σας να προσφέρετε τα πάντα στους πάντες θα αυξηθεί σήμερα. Αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό. Αν όμως έχετε κουραστεί να είστε εσείς που θυσιάζεστε, κάντε κάτι πολύ απλό: μην θυσιάζεστε!

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Το 16 είναι ένας αριθμός που αν δεν ήταν καρμικός – άρα δεν παίρνει αναγωγή σε μονοψήφιο, θα κατέληγε σε 7, δηλαδή είναι δική σας υπόθεση. Φροντίστε να είστε όσο γίνεται πιο κοινωνικοί σήμερα και θα δείτε τον έρωτα να σας χαμογελάει. 

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Είναι μια πολύ δυνατή ημέρα, η οποία σας σπρώχνει να ψάξετε τον έρωτα σε παλιούς σας συντρόφους, με τους οποίους έχετε ανοιχτούς λογαριασμούς σε συναισθηματικό επίπεδο. Θυμηθείτε ότι δύσκολα κολλάει το ραγισμένο γυαλί, όμως…

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Είναι μια ημέρα υψηλών δονήσεων, που ίσως να χρειαστεί να στηρίξετε τους ανθρώπους που αγαπάτε. Όσο για την προσωπική σας ερωτική σφαίρα, μπορεί να σας δώσει μεγάλες χαρές αν αντισταθείτε στην ανάγκη σας να είστε δάσκαλοι των άλλων.   
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.