Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 13-11-2017

Είναι πανέμορφη η ημέρα σήμερα, αν και θα έχει και κάποια παράξενα αποτελέσματα στον ερωτικό τομέα. Παράξενα αποτελέσματα, αλλά όχι αρνητικά. Υπάρχουν δύο πολύ δυνατές όψεις σε φάση πλήρους ολοκλήρωσης, η σύνοδος Αφροδίτη – Δία στον Σκορπιό, που μας συντροφεύει εδώ και αρκετό καιρό και το τετράγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, που φταίει για την παραξενιά της ημέρας, αλλά μας δίνει πολλές δυνατότητες, αν δεν το φοβηθούμε.
Η σύνδεση Αφροδίτη-Δία νωρίς το πρωί είναι μια γενναιόδωρη και φιλανθρωπική πλευρά που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα το άνοιγμα των καρδιών μας (και ενδεχομένως των πορτοφολιών, είναι καλή στιγμή να ζητήσετε/απαιτήσετε εκείνο το δωράκι που τόσο πολύ θέλετε, ειδικά οι γυναίκες!).

Η Αφροδίτη και ο Δίας αποτελούν παράλληλα ένα δίπολο, ενισχύοντας και επεκτείνοντας αποτελεσματικά αυτήν την επιρροή μέσα στην ημέρα. Έχουμε μεγάλες ορέξεις για αγάπη και ευχαρίστηση, και γενναιοδωρία του πνεύματος επίσης. Έχουμε μια ισχυρότερη επιθυμία από ό, τι συνήθως για να βρούμε νόημα στις σχέσεις μας.

Σήμερα ταυτόχρονα όπως είπαμε, ο Ερμής σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και δυσκολευόμαστε να ακολουθήσουμε ή να γνωστοποιήσουμε γεγονότα, οδηγίες και διαθέσεις, ειδικά στο ερωτικό πεδίο. Οι αντιλήψεις μπορεί να είναι συγκεχυμένες ή υπερβολικά ιδεαλιστικές, επηρεασμένες έντονα από ευσεβείς σκέψεις και φαντασία .

Η Σελήνη ξοδεύει μεγάλο μέρος της ημέρας στην απαιτητική Παρθένο μέχρι τις 6:28 μ.μ., όταν τελικά εισέρχεται στο Ζυγό με προσανατολισμό της ενέργειάς της σε θέματα σχέσεων.

Η Σελήνη είναι Κενή Πορείας από 10:46 π.μ. έως το απόγευμα. Είναι μια περίοδος αυτές οι κάποιες 8 ώρες, κατά την οποία θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον εαυτό μας, δεν μας δίνει η Σελήνη συγκεκριμένη κατεύθυνση, οπότε δεν είναι κατάλληλη στιγμή για νέες γνωριμίες και ραντεβού .
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.