Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-11-2017

 Κριός – Το Άρμα Αντίστροφα
Είναι πιθανό σήμερα να δημιουργηθούν κάποιες αναταραχές στο πρόγραμμά σας, των οποίων η διόρθωση θα σας κουράσει, με αποτέλεσμα να υπάρξουν κάποιες μικρές εντάσεις στη σχέση σας.

Ταύρος – Έξι των Κυπέλλων

Η αγάπη και η κατανόηση που δείχνετε προς το ταίρι σας, καθώς και τα συναισθήματα που λαμβάνετε από αυτό, είναι το βασικότερο στοιχείο της ερωτικής σας γαλήνης.

Δίδυμοι – Τέσσερα των Ράβδων Αντίστροφα

Ίσως έχετε μπερδευτεί με τα σινιάλα που σας στέλνει το ταίρι σας αυτήν την περίοδο και δεν καταφέρνετε να ερμηνεύσετε τις προθέσεις του. Συζητήστε για τις ανησυχίες σας μαζί του.

Καρκίνος – Η Σελήνη

Μπορεί σήμερα να δυσκολευτείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας προς το αγαπημένο σας πρόσωπο, κάτι το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις, οι οποίες όμως θα λυθούν.

Λέων – Η Κρίση Αντίστροφα

Ίσως δεν μπορείτε να διαχειριστείτε κάποιο πρόβλημα το οποίο είναι εκτός του κύκλου της σχέσης σας και γι αυτό θα χρειαστείτε τη βοήθεια του συντρόφου σας για να σας ηρεμήσει.

Παρθένος – Ο Τρελός Αντίστροφα

Βλέπετε τη σχέση σας ως ένα ατελείωτο ταξίδι, στο οποίο προσπαθείτε να αποκωδικοποιήσετε το ταίρι σας, ενώ στην πορεία συνδέεστε ολοένα και περισσότερο μαζί του.

Ζυγός – Πέντε των Σπαθιών

Μπορεί να χρειαστεί να συμπαρασταθείτε στο αγαπημένο σας πρόσωπο σήμερα, λόγω κάποιας δυσκολίας, ή κάποιου απρόβλεπτου συμβάντος, ωστόσο το πρόγραμμά σας δε θα σας το επιτρέψει.

Σκορπιός – Οι Ερωτευμένοι

Είστε βαθιά ερωτευμένοι με το αγαπημένο σας πρόσωπο και δεν κρατάτε το εαυτό σας πίσω όσον αφορά την έκφραση των συναισθημάτων αυτών. Η αγάπη σας για το ταίρι σας σας κάνει ευτυχείς.

Τοξότης -  Οκτώ των Ράβδων

Μπορεί να έχετε παρεξηγήσει την περίεργη συμπεριφορά που έχει την τελευταία περίοδο ο σύντροφός σας και γι αυτό να ανησυχείτε άσκοπα. Μιλήστε μαζί του για να είστε σίγουροι.

Αιγόκερως – Ο Πύργος

Ίσως κάποιο σφάλμα που έχει κάνει το ταίρι σας σας αναγκάζει να παλέψετε με απρόβλεπτα εμπόδια, ωστόσο, μιας και ξέρετε να διαχειριστείτε την κατάσταση, δε θα δημιουργηθούν εντάσεις.

Υδροχόος – Δέκα των Κυπέλλων

Η προστασία που νιώθετε όταν βρίσκεστε κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο είναι ένας τομέας ο οποίος θα σας δημιουργήσει γαλήνη και δυνατά συναισθήματα προς το πρόσωπό του.

Ιχθύς – Η Δικαιοσύνη Αντίστροφα

Δεν είναι ανάγκη να βιαστείτε όσον αφορά την εξέλιξη της σχέσης σας σήμερα. Κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του, ξεχωριστό ρυθμό και πρέπει να σεβαστείτε το γεγονός αυτό.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.