Αστρολογικό Δελτίο 13-11-2017

 Κοινωνικότητα και συνεργασία σήμερα. Με την σύνοδο μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία πρόκειται να υπάρξει μεγάλη αύξηση της κοινωνικότητάς μας. Θα γίνουμε περισσότερο αποδεκτοί και θα αναγνωριστούν οι προσπάθειές μας στους τομείς της ζωής μας στους οποίους δίνουμε βάρος. Είναι μία πολύ καλή στιγμή για να ασχοληθούμε με ζητήματα που απαιτούν συνεργασίες, αλλά και για κλείσιμο νέων συμμαχιών. Ταυτόχρονα, καταφέρνουμε να ανταπεξέλθουμε καλύτερα στο στρες, χαλαρώνοντας και βρίσκοντας κάποια αρμονία . Οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες ευνοούνται ιδιαίτερα.
Διαίσθηση, αλλά και δυσκολία λογικής επεξεργασίας των ζητημάτων, με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα. Καθοδηγούμαστε από την φαντασία μας και έχουμε μεγάλη ροπή προς τον κόσμο του μυστηρίου και του απόκρυφου. Είναι ιδανική στιγμή για να ξεκινήσουμε την επαφή μας με την μελέτη του μυστικισμού.
Με το τρίγωνο Σελήνης-Πλούτωνα πρόκειται να κάνουμε κάποια εσωτερική ανασκόπηση, μαθαίνοντας περισσότερα πράγματα για τον εαυτό μας, ώστε σε δεύτερο χρόνο να πάρουμε αποφάσεις . Η ενασχόληση με τον αποκρυφισμό ευνοείται ιδιαίτερα.
Με το εξάγωνο του Ηλίου με τη Σελήνη είναι καλή στιγμή να κοιτάξουμε ζητήματα υγείας, καθώς ευνοούμαστε να προλάβουμε σε μεγάλο βαθμό την όποια επιπλοκή. Ταυτόχρονα, έχουμε μεγάλη ευκολία, αν όχι και επιθυμία, στο να παρουσιάσουμε την εργασία και τα ταλέντα μας.
Με το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου θα περιορίσουμε κάπως την αισιοδοξία μας, καθώς θα μας κυκλώνουν αισθήματα αμφιβολίας.
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι καταφέρνετε να είστε ανοιχτοί σε προκλήσεις . Οι Κριοί είστε δραστήριοι. Οι Ζυγοί καταφέρνετε να φέρετε εις πέρας απαιτητικά έργα. Οι Καρκίνο ευνοείστε να κάνετε κάποια εσωτερική ανασκόπηση. Οι Αιγόκεροι χρειάζεστε την παρέα καλών φίλων. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς μπορείτε να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Οι Δίδυμοι είστε συγκεντρωμένοι σε προσωπικά σας ζητήματα. Οι Τοξότες έχετε ευκολία σε συνεργασίες . Οι Παρθένοι αυξάνετε την διαίσθησή σας. Οι Ιχθείς είστε σε φάση αναζήτησης. Για να αυξήσετε τηνεπιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί έχετε γενική κοινωνική αποδοχή. Οι Υδροχόοι αξιοποιήστε την ημέρα για περισσότερες διεκδικήσεις. Οι Λέοντες έχετε αυξημένη δημοτικότητα. Οι Ταύροι μπορείτε να έχετε σημαντικά αποτελέσματα, μέσα από συνεργασίες. Οι Σκορπιοί εμβαθύνετε εσωτερικά, για περισσότερη αυτογνωσία. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης
Ήλιος
Εξάγωνο
Σελήνη
Ήλιος
Εξάγωνο
Πλούτων
Σελήνη
Τετράγωνο
Κρόνος
Σελήνη
Πλούτων
Σελήνη
Τρίγωνο
Ωροσκόπος
Ερμής
Εξάγωνο
Αρης
Ερμής
Τετράγωνο
Ποσειδών
Αφροδίτη
Σύνοδος
Δίας
Αφροδίτη
Τρίγωνο
Ποσειδών
Αρης
Τετράγωνο
Πλούτων
Δίας
Τρίγωνο
Ποσειδών
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.