Ερωτική Σελήνη 13-11-2017

Η Σελήνη σήμερα είναι διαβατική και παράξενη. Από τις 10.28 το πρωί έως και λίγο μετά τις 6 το απόγευμα θα είναι Κενή Πορείας καθώς θα ταξιδεύει από την καρμική Παρθένο προς την χώρα του επικοινωνιακού και προσανατολισμένου στις σχέσεις Ζυγού. Μοιάζει σαν να αφήνει το πεδίο ελεύθερο συναισθηματικά για να εκφραστεί η μεγαλειώδης σύνοδος του Δία με την Αφροδίτη, σαν να αφήνει τους μεγάλους παίκτες να δώσουν την δυναμική τους.
Η πολύ καλή σχέση εξαγώνου που θα έχει με τον Ήλιο και η δυναμική σχέση τετραγώνου με τον Κρόνο θα ταράξουν βέβαια τα νερά, ενώ το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα μας δίνει εμβάθυνση των πόθων, εκρηκτική λίμπιντο και δυναμισμό στην διεκδίκηση της λύτρωσης του πνεύματος μέσα από τις οδούς του σώματος.

Η σχέση τετραγώνου με τον Κρόνο μπορεί να φέρει μια πολύ παράξενη επιρροή. Ο Κρόνος βρίσκεται σε ζώδιο που αυξάνει την περιέργεια και την διάθεση για επέκταση, τον Τοξότη. και φέρνει διάθεση στους άντρες, ειδικά εκεί κάπου της μέσης ηλικίας, να διερευνήσουν λίγο ακόμα τον ερωτισμό τους, δήθεν με δασκαλίστικη διάθεση. Η Σελήνη από την Παρθένο υπενθυμίζει ότι αν υπάρχουν μόνιμες σχέσεις, θα πρέπει να μετρήσει περισσότερο το τι χρωστούν αυτοί οι άντρες που θέλουν να μεταδώσουν τα ερωτικά τους φώτα στις ήδη υπάρχουσες συντρόφους τους. Το σκηνικό πάει κάπως έτσι: ο γοητευτικός μεσήλικας γοητεύεται από την φοιτήτρια/γραμματέα του/προστατευόμενη του και θέλει να τιμήσει την σχέση τους με λίγη παρενόχληση. Και τρώει παντόφλα από την συμβία και του τσαλακώνεται το image.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.