Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-11-2017

Κριός
Αν καταφέρετε να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και μειώσετε από μόνοι σας τις αναστολές, θα καταφέρετε να καταλάβετε την σημαντικότητα και την θετική επιρροή που ασκεί σε εσάς η ημέρα.

Ταύρος

Η Αφροδίτη πους σας κυβερνά έχει τώρα σύνοδο μαζί με τον Δία. Η κοινωνικότητά σας και η ευρεία σας αποδοχή θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσέγγισή σας, αφεθείτε ελεύθεροι.

Δίδυμοι

Ο Ερμής που κυβερνά το ζώδιο των Διδύμων είναι τώρα σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να κάνετε πιο ανέμελες σκέψεις και κινήσεις, χωρίς όμως να είστε έτοιμοι για δέσμευση.

Καρκίνος

Μέσα στις όψεις που σήμερα η κυβερνώσα Σελήνη σχηματίζει, το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σε εσάς, ώστε σύντομα να πάρετε αποφάσεις για το ερωτικό σας παρελθόν .

Λέων

Ο Ήλιος που κυβερνά τον αστερισμό σας βρίσκεται τώρα σε εξάγωνο με την Σελήνη. Είναι ώρα λοιπόν να επιτρέψετε στον εαυτό σας να δράσει πιο άνετα και με αυτοπεποίθηση.

Παρθένος

Ο κυβερνήτης σας Ερμής σε τετράγωνο τώρα με τον Ποσειδώνα σας καλεί να καθοδηγηθείτε από την διαίσθησή σας. Κάντε όμως πιο χαλαρές κινήσεις και αποφύγετε να πείτε την τελευταία λέξη.

Ζυγός

Η Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιό σας βρίσκεται τώρα σε μία πολύ σημαντική για εσάς σύνοδο με τον Δία. Τώρα είναι η μεγάλη σας ευκαιρία για την κίνηση επανασύνδεσης.

Σκορπιός

Για να καταλάβουμε το ερωτικό μας παρελθόν πρέπει πρώτα να κοιτάξουμε μέσα μας. Εσείς αυτή τη στιγμή με το τρίγωνο Σελήνης-Πλούτωνα θα κοιτάξετε βαθιά μέσα στην ψυχή σας.

Τοξότης

Με τον κυβερνήτη σας Δία να βρίσκεται τώρα σε μία εξαιρετική σύνοδο με την Αφροδίτη, μπορείτε να δείτε τα πράγματα πιο θετικά. Η κοινωνικότητά σας θα είναι το όπλο σας.

Αιγόκερως

Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Κρόνο δεν είστε έτοιμοι για να κάνετε την κίνησή σας, καθώς πέφτετε σε έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό σας και βασίζεστε από το τι λένε οι άλλοι.

Υδροχόος

Μπορείτε να κάνετε κάποια κίνηση, ώστε να ρίξετε άδεια, για να πιάσετε γεμάτα. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε τώρα να κάνετε κάποιες κυρίως αναγνωριστικές κινήσεις.

Ιχθείς

Αν και η διαίσθησή σας μπορεί να σας βοηθήσει, δεν πρέπει να βασιστείτε σήμερα σε αυτήν, ώστε να πάρετε αποφάσεις, με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα να σας επηρεάζει.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.