Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 13-11-2017

Κριός
Θα μπορέσετε σήμερα να έχετε μία μεγαλύτερη άνεση στο να βγάζετε ένα πρόσωπο προσιτό και ευδιάθετο στους άλλους ανθρώπους, παρά ορισμένα γενικότερα ζητήματα που σας απασχολούν.

Ταύρος

Η επιρροή της Αφροδίτης μέσα από τη σύνοδό της με τον Δία για εσάς είναι κάτι το πολύ σημαντικό. Θα σας βγάλει από το καβούκι σας και θα σας βοηθήσει να βγάλετε τον ερωτισμό σας.

Δίδυμοι

Με την επιρροή του τετραγώνου του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα πρέπει να προσέξετε το ότι οι ιδέες σας δεν είναι ανάγκη να γίνουν πραγματικότητα, για να πούμε πως αξίζουν.

Καρκίνος

Με το τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Πλούτωνα να παίζει σημαντικό ρόλο για εσάς κατά τη διάρκεια της ημέρας, δεν προχωράτε τόσο στην ερωτική προσέγγιση, αλλά στην αναζήτηση της εσωτερικής σας αλήθειας.

Λέων

Με τον κυβερνήτη σας Ήλιο να βρίσκεται τώρα σε εξάγωνο με την Σελήνη, η κοινωνικότητά σας θα είναι το βασικό στοιχείο το οποίο θα σας διέπει και θα σας καθοδηγεί.

Παρθένος

Το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα σας δίνει την ευκαιρία να ονειρευτείτε έξω από τα καθορισμένα για εσάς όρια, αξιοποιήστε χωρίς άλλες έγνοιες την ευκαιρία.

Ζυγός

Α Αφροδίτη που κυβερνά τον αστερισμό του Ζυγού, βρίσκεται τώρα σε σύνοδο με τον Δία, χαρίζοντάς σας την ευκαιρία να εξωτερικεύσετε το πάθος και την αυξημένη γοητεία σας.

Σκορπιός

Ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας σε τρίγωνο με την Σελήνη πρόκειται να σας δώσει την ευκαιρία να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να βυθιστεί σε μία σημαντικότατη εσωτερική αναζήτηση.

Τοξότης

Μπορείτε αυτή τη στιγμή να είστε πιο αισιόδοξοι και κοινωνικοί. Με τον κυβερνήτη σας Δία σε σύνοδο μαζί με την ερωτική Αφροδίτη είσαστε ευνοημένοι για τολμηρές κινήσεις.

Αιγόκερως

Τώρα, με την επιρροή του τετραγώνου στο οποίο ο κυβερνήτης σας Κρόνος συμμετέχει μαζί με την Σελήνη, αποφύγετε να βασίζετε την κίνησή σας σε ό,τι σας λένε τρίτα άτομα.

Υδροχόος

Τώρα καταφέρνετε να δείτε κάποια θετικότητα πίσω από ορισμένους τομείς της ερωτικής σας ζωής που μέχρι ώρας για εσάς ήταν στην αφάνεια. Συντονιστείτε με αυτή την κατάσταση.

Ιχθείς

Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας σε τετράγωνο με τον Ερμή πρόκειται να απελευθερώσει την φαντασία σας. προσέξτε πολύ όμως, αποφεύγοντας να πάρετε τελικές αποφάσεις .
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.