Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 12-11-2017

Και έρχεται λοιπόν το 6 να πάρει τα ηνία του ερωτικού άρματος, να ορίσει το Ερωτικό Πεπρωμένο της ημέρας. Νιώθετε την ανάγκη να προσφέρετε κάτι παραπάνω στους ανθρώπους που αγαπάτε; Αισθάνεστε ότι δεν έχετε λόγο να τσακώνεστε για μικροπράγματα και αντίθετα έχετε την ανάγκη να πνίξετε στα φιλιά όσους αγαπάτε – και όσους αγαπάτε κρυφά; Κάντε το! Το 6 θέλει να μιλήσει η καρδιά σας την γλώσσα της θυσίας, της προσφοράς και της βαθύτερης σύνδεσης.
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Δεν είστε πολύ συμβατοί με το 6, μιας και έχετε  ανάγκη από περισσότερη ένταση στις σχέσεις σας για να σας ανοίξει η όρεξη. Δεν πειράζει, δείτε πώς θα εξασφαλίσετε εσείς από τους άλλους την φροντίδα, το αξίζετε.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Μια χαρά τα πάτε με το 6 και ίσως έχει έρθει η στιγμή με μια μεγαλόκαρδη κίνηση που θα κάνει την διαφορά να αποδείξετε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ότι μόνο με εσάς θα είναι ευτυχισμένος. Τολμήστε!

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 3

Είστε έτοιμοι να παραδεχτείτε μια αγάπη που σας συνταράζει. Ναι, είναι η κατάλληλη ημέρα για να το κάνετε. Είναι η κατάλληλη στιγμή  για να δει ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει πόσο μεγάλη είναι η καρδιά σας.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Θα θέλατε να υπάρχει μια ερωτική ατμόσφαιρα που να σας βγάλει από την ρουτίνα; Και γιατί δεν την δημιουργείτε εσείς; Με την μοναδική σας εμμονή στην λεπτομέρεια μπορείτε να γίνετε αφάνταστα ρομαντικοί. 

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Η έντονη ανάγκη σας να επικοινωνείτε με τους άλλους μέσω των αισθήσεων μπορεί να έχει σήμερα πολύ καλή ανταπόκριση. Και το σώμα είναι σημαντικός πομπός μηνυμάτων. Κάντε ένα μασάζ στο ταίρι σας, θα ξετρελαθεί.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Είναι η περίοδος σας βέβαια και μπορείτε να την αξιοποιήσετε πολύ όμορφα. Η ψυχή σας δονείται σε ανώτερες οκτάβες, αλλά και οι γύρω σας έχουν επιρροή από την ημέρα, οπότε οι συμπεριφορές είναι πιο απαλές και σα αρέσουν.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Αυξήστε τις κοινωνικές σας επαφές. Με την έντονη διαίσθηση που έχετε, αν κυκλοφορήσετε σήμερα λίγο πιο ανοιχτά, θα καταλάβετε εύκολα αν είστε συμβατοί με κάποιο άτομο που σας έλκει το ενδιαφέρον .

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Δεν είναι και η καλύτερή σας ημέρα, καθώς το 6 κάποιες φορές κάνει τους ανθρώπους να γίνονται τόσο συνδεδεμένοι με το πνεύμα που φτάνουν να σας εκνευρίζουν, όταν εσείς θέλετε  πρακτικά αποτελέσματα. Χαλαρώστε, όλα θα πάνε καλά.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Το 6 και το 9 είναι σαν ένας ανάποδος καθρέφτης με μεγάλη αρμονία μεταξύ τους. Μπορείτε να είστε απέραντα τρυφεροί σήμερα με τους ανθρώπους που αγαπάτε, αλλά και στο φλερτ έχετε πολύ μεγάλη επιτυχία .
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.