Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 12-11-2017

Κριός – Εννιά των Πεντάκτινων
Μπορεί να έχετε τα παράπονα και τις ανησυχίες σας σήμερα όσον αφορά το σύντροφό σας, ωστόσο η χημεία και η αναμφισβήτητη έλξη μεταξύ σας, θα λύσει τα προβλήματα .

Ταύρος – Ντάμα των Σπαθιών

Μην αγχώνεστε όσον αφορά τα θέματα τα οποία φαίνονται ριψοκίνδυνα σε εσάς, τα οποία έχουν σχέση με την καθημερινότητα του συντρόφου σας. Μην προσπαθείτε να βοηθήσετε, χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Δίδυμοι – Οκτώ των Πεντάκτινων

Μπορεί να χρειαστείτε μια μικρή βοήθεια από το αγαπημένο σας πρόσωπο σήμερα, όσον αφορά κάποιο πρακτικό θέμα, που ίσως έχει να κάνει με τον οικονομικό σας τομέα, ωστόσο η έλλειψη επικοινωνίας δε θα βοηθήσει.

Καρκίνος – Ο Ιππότης των Σπαθιών

Έχετε κάνει κάποια σωστά και κάποια λάθος βήματα όσον αφορά τη σχέση σας αυτήν την περίοδο, και οι αποφάσεις για τις οποίες δεν ήσασταν σίγουροι, ίσως σας κουράσουν σήμερα.

Λέων – Έξι των Σπαθιών

Μια μικρή μελαγχολία είναι πιθανό να σας ρίξει τη διάθεση σήμερα, χωρίς να μπορέσετε να βρείτε από πού πηγάζει, ωστόσο το ταίρι σας θα σας βοηθήσει να την ξεπεράσετε σύντομα.

Παρθένος – Ο Ερημίτης

Μπορεί η κούρασή σας να είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο η ερωτική σας διάθεση είναι πεσμένη σήμερα, ωστόσο το ταίρι σας δεν πρόκειται να σας παρεξηγήσει, μιας και γνωρίζει τα πρόγραμμά σας.

Ζυγός – Ο Μάγος

Εάν έχετε κάποιο ραντεβού με ένα πρόσωπο που σας αφορά ερωτικά, είναι πιθανό να γνωρίσετε μεγάλη επιτυχία, αρκεί να μην είστε περισσότερο συναισθηματικοί απ' όσο πρέπει απόψε.

Σκορπιός – Τέσσερα των Σπαθιών

Ίσως νιώσετε πως υπάρχει ένα αγεφύρωτο κενό επικοινωνίας με το αγαπημένο σας πρόσωπο αυτήν την περίοδο, ωστόσο η ψυχραιμία σας, θα φροντίσει να μην συναντήσετε προβλήματα λόγω αυτού.

Τοξότης -  Η Μεγάλη Ιέρεια

Η ερωτική σας διάθεση και η ρομαντική ατμόσφαιρα που αργά, αλλά σταθερά έχετε χτίσει για τη σχέση σας, θα σας βοηθήσει πολύ σήμερα, όσον αφορά τη διάθεση που θα έχει το ταίρι σας.

Αιγόκερως – Τρία των Πεντάκτινων

Πρέπει να αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι όσον αφορά τις καθημερινές σας ασχολίες, μιας και αν προσπαθήσετε να αποκτήσετε αναμνήσεις με το ταίρι σας, θα είστε πιο ήρεμοι στην καθημερινότητά σας.

Υδροχόος – Το Άρμα Αντίστροφα

Μια αίσθηση απογοήτευσης ίσως σας κυριεύσει αυτήν την περίοδο, αν και ξέρετε πως κανονικά δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε, ωστόσο κάποιο φλερτ ίσως σας κινήσει το ενδιαφέρον .

Ιχθύς – Ο Ακόλουθος των Κυπέλλων Αντίστροφα

Κάποια λάθος εκτίμηση όσον αφορά ένα πρόσωπο για το οποίο ίσως ενδιαφέρεστε ερωτικά αυτήν την περίοδο, μπορεί να σας στερήσει άσκοπα τον ενθουσιασμό που νιώθατε μαζί του.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.