Ερωτοσκόπιο 12-11-2017

Διασκέδαση, αλλά και εκνευρισμός σήμερα. Με την Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη βρισκόμαστε σε χαλαρή και διασκεδαστική φάση αυτή τη στιγμή. Ταυτόχρονα, να το εξάγωνο Σελήνης-Δία είμαστε ανοιχτοί, εγκάρδιοι και γενναιόδωροι. Προσοχή όμως, καθώς το τετράγωνο Σελήνης-Ερμή θα προκαλέσει προβλήματα στην επικοινωνία και μεγάλες εντάσεις, ενώ η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα θα μας κάνει να εμπιστευτούμε άτομα τα οποία θα μας εκμεταλλευτούν.
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι να είσαστε συγκεντρ4ωμένοι στους στόχους σας. Οι Κριοί είσαστε πιο απαιτητικοί. Οι Ζυγοί αντιμετωπίζετε προσωπικές εμπλοκές. Οι Καρκίνοι είσαστε πιο επιρρεπείς στην ένταση . Οι Αιγόκεροι αποφύγετε τσακωμούς. 

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς χρειάζεται να ρίξετε τους τόνους. Οι Δίδυμο[ι παλεύετε με τον εκνευρισμό σας. Οι τοξότες είστε πιο ευγενείς. Οι Παρθένοι δυσκολεύεστε στην επικοινωνία, λόγω εντάσεων. Οι Ιχθείς είσαστε σε κάποια σύγχυση . 

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις και στον αισθηματικό τομέα. Οι Υδροχόοι εξηγήστε τους σκοπούς σας. Οι Λέοντες είστε σε μεταβατικό στάδιο. Οι Ταύροι χρειάζεται να δείτε συνολικά τις καταστάσεις. Οι Σκορπιοί προχωράτε σε προσωπικές αποφάσεις. 
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.