Φλερτ με τα Άστρα 12-11-2017

Αν και οι στιγμές ευτυχίας, γαλήνης, ξεκούρασης και ενθουσιασμού, δε θα λείψουν από το πρόγραμμά μας σήμερα, γενικά η ημέρα δε θα είναι η καλύτερη όσον αφορά τη διάθεσή μας. Είναι πιθανό να νιώσουμε πως έχουμε κουραστεί, ή εκνευριστεί, χωρίς να μπορούμε ακριβώς να εντοπίσουμε τον πυρήνα αυτής μας της ενόχλησης. Λόγω της αντίθεσης της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, θα ήταν καλή ιδέα να μην προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε έντονη επικοινωνία με κάποιο πρόσωπο το οποίο μας ενδιαφέρει ερωτικά αυτήν την περίοδο, καθώς και να μην περάσουμε μεγάλο ποσοστό της ημέρας με συγκεκριμένους φίλους, μιας και οι τσακωμοί σήμερα, είναι μέσα στο παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά, λόγω της συνόδου της Αφροδίτης με το Δία, τη τύχη μας όσον αφορά τα ερωτικά μας ζητήματα θα είναι πολύ καλή, αρκεί να μην επιδιώξουμε κάποια έντονη σύνδεση με το αντικείμενο του ενθουσιασμού μας.
Να στείλω;

Δυστυχώς δε θα ήταν η καλύτερη ημέρα για να επιδιώξουμε στενή επικοινωνία με κάποιο άτομο το οποίο πραγματικά μας ενδιαφέρει όσον αφορά τον ερωτικό τομέα σήμερα.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Αν και η τύχη μας όσον αφορά αυτά τα θέματα, κυμαίνεται δραστικά, από ώρα σε ώρα σήμερα, δε θα ήταν κακή ιδέα να δοκιμάσουμε τη γοητεία μας και την απήχηση μας προς το αντίθετο φίλο.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Η ημέρα σήμερα δεν έχει κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση, ωστόσο, καλό θα ήταν να αποφύγουμε τα πολύ έντονα χρώματα και να προτιμήσουμε κάποιον κομψό συνδυασμό.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Το καλύτερο για σήμερα θα ήταν να προσπαθήσουμε να κατευνάσουμε τις επιθυμίες μας για ραγδαίες αλλαγές, μιας και τα πλανητικά σώματα, δε δείχνουν την καλύτερη πλευρά τους απέναντί μας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.