Ερωτική Σελήνη 12-11-2017

Το φεγγαράκι στη Παρθένο, όπως σήμερα, έχει μια σκοτεινή γοητεία . Η Παρθένος είναι ζώδιο που συνήθως κατηγορείται από τους αδαείς για ψυχρότητα, αλλά αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια . Η Σελήνη κομίζει στο γήινο πεδίο την ήρεμη, αλλά πολύ επίμονη ερωτική ενέργεια της Παρθένου, μαζί με μια διάθεση για υποχώρηση που είναι πολύ απατηλή: μην ξεγελαστείτε, αν οι άνθρωποι που αγαπούν υποχωρήσουν σήμερα στις απαιτήσεις σας, είναι ένα είδους παιχνιδιού υποταγής και πρέπει να το σεβαστείτε σαν τέτοιο, όχι να θεωρήσετε ότι βρίσκονται σε φάση πραγματικής αδυναμίας.
Η Σελήνη λοιπόν θα βρίσκεται στη Παρθένο όλη την ηπερίοδος. Σήμερα το πρωί, το φεγγαράκι δείχνει την δύναμή του και σχηματίζει ένα τετράγωνο για τον Ερμή και μια αντίθεσή με τον Ποσειδώνα και ενώ υποτίθεται ότι το φεγγάρι θέλει την τάξη λαχταράει την τάξη, μπορεί να είναι δύσκολο να βρούμε σαφείς απαντήσεις κάτω από αυτές τις επιρροές .

Αυτό το βράδυ, ένα τρίγωνο Σελήνη-Πλούτωνα είναι πολύ πιο επιθετικό στον έρωτα και δυναμικά αποφασιστικό. Ελάτε σε επαφή με τους σκοτεινούς σας πόθους και ανταλλάξτε τους με αυτούς των ανθρώπων που αγαπάτε. Θα είναι μια εξαιρετική επιρροή που θα απελευθερώσει μεγάλο ψυχικό – και σωματικό – δυναμικό.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.