Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 12-11-2017

Έχουμε μια πολύ δυναμική ημέρα ερωτικά, με το τρίγωνο του Ουρανού με τον Κρόνο να είναι ακόμα σε ισχύ, ενώ κινούμαστε επίσης προς την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Δία στο ζώδιο του Σκορπιού, ακριβώς αύριο. Αυτή η έντονη σύνοδος, που όσο πάει και αυξάνει σε επιρροή επάνω στην ψυχή μας, προάγει τη συνεργασία, την αισιοδοξία, τη συγχώρεση και τη γενναιοδωρία, αν και μπορεί επίσης να αυξήσει τις προσδοκίες. Μπορούμε να είμαστε επιμελείς στον ερωτικό τομέα και μπαίνουμε στον πειρασμό να υπερβούμε ή να υπερεκτιμήσουμε τα συναισθήματά μας. Είμαστε κοινωνικοί, διασκεδαστικοί και επιθυμούμε να μοιραστούμε την ευτυχία μας με τους άλλους. Έχουμε μεγάλες διαθέσεις για αγάπη και ερωτικό παιχνίδι. Αυτό το συναπάντημα του θεού της ερωτικής γενναιοδωρίας με την θεά του αέναου έρωτα μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιρροή για την έναρξη μιας νέας σχέσης ή για την επανασύνδεση που χρειαζόμαστε, ή για ευγενικές χειρονομίες και προσπάθειες για την ανανέωση των υφιστάμενων δεσμών και τη δημιουργία νέων.
Εντούτοις, είναι σε ισχύ μια πτυχή ανάμεσα στον Ερμή με τον ανάδρομο Ουρανό, που ναι μεν είναι θετική, αλλά έχει πολύ μεγάλη ένταση και μπορεί να μας κάνει να πάρουμε απότομες αποφάσεις . Πρόκειται για μια όψη που παίζει με το μυαλό μας - ίσως έχουμε πρωτότυπες ιδέες στο φλερτ αλλά θα έχουμε δυσκολία να τις μεταφέρουμε ή να τις κάνουμε να λειτουργούν για να μας φέρουν ένα σίγουρο αποτέλεσμα ερωτικά.

Είναι η εβδομάδα πριν την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, στις 18 του μήνα και θα πρέπει να την χρησιμοποιήσουμε για να προετοιμάσουμε περίοδος – περίοδος, ώρα – ώρα την ερωτική μας στρατηγική για να θέσουμε στο φεγγάρι τις ευχές μας. Μην ξεχνάτε κάθε μέρα να σκέφτεστε εντατικά αυτό που θέλετε να ζήσετε στον έρωτα!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.