Αστρολογικό Δελτίο 12-11-2017

Γενική θετικότητα σήμερα, αλλά χωρίς προσοχή θα προκύψουν εντάσεις. Με το εξάγωνο Σελήνης-Δία τώρα θα έχουμε αυξημένα τα ευγενή μας αισθήματα και ιδιαίτερα την γενναιόδωρη τάση μας. Παρόλα αυτά με το τετράγωνο Σελήνης-Ερμή πρόκειται να υπάρξουν εντάσεις και νεύρα, ενώ είναι λάθος στιγμή για αν ξεκινήσουν νέες εργασίες και συμφωνίες.
Με την αντίθεση μεταξύ Σελήνης και Ποσειδώνα πρόκειται να γίνουμε αυτοθυσιαστικοί, αλλά δεν βλέπουμε τα πράγματα λογικά και είναι εύκολο να εξαπατηθούμε, μέσα στις θετικές μας προθέσεις.
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι να είσαστε πιο χαλαροί απέναντι στις εντάσεις τις καθημερινότητας. Οι Κριοί να είστε σε εγρήγορση. Οι Ζυγοί να είστε περισσότερο επικεντρωμένοι στις ασχολίες σας. Οι Καρκίνοι χρειάζεστε περισυλλογή. Οι Αιγόκεροι πρέπει να είσαστε πιο έτοιμοι απέναντι σε εκπλήξεις. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς μετριάστε τις εντάσεις. Οι Δίδυμοι είστε εκνευρισμένοι. Οι Τοξότες καταφέρνετε να κρατήσετε ισορροπίες. Οι Παρθένοι αποφύγετε εξωτερίκευση του εκνευρισμού σας. Οι Ιχθείς προσέξτε το ποιον εμπιστεύεστε. Για να αυξήσετε τηνεπιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί πρέπει να πυρετέ αποφάσεις . Οι Υδροχόοι περιγράψτε τις απαιτήσεις σας. Οι Λέοντες αναλάβετε πρωτοβουλίες. Οι Ταύροι να είσαστε έτοιμοι για αλλαγές. Οι Σκορπιοί χρειάζεστε σχεδιασμό. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης
Ήλιος
Εξάγωνο
Πλούτων
Σελήνη
Τετράγωνο
Ερμής
Σελήνη
Εξάγωνο
Αφροδίτη
Σελήνη
Εξάγωνο
Δίας
Σελήνη
Αντίθεση
Ποσειδών
Σελήνη
Τρίγωνο
Πλούτων
Ερμής
Εξάγωνο
Αρης
Ερμής
Τετράγωνο
Ποσειδών
Αφροδίτη
Σύνοδος
Δίας
Αφροδίτη
Τρίγωνο
Ποσειδών
Αρης
Τετράγωνο
Πλούτων
Δίας
Τρίγωνο
Ποσειδών
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.