Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-11-2017

Κριός
Δεν είναι στιγμή για να ανεβαίνουν οι τόνοι και όμως, πολλά ζώδια πρόκειται να επηρεαστούν αρνητικά από τις σημερινές όψεις, αν και από την πλευρά σας μπορείτε να είστε πιο άνετοι.

Ταύρος

Χρειάζεται να δείξετε εμπιστοσύνη στην όψη του εξαγώνου Σελήνης-Αφροδίτη που σας ζητά να ξεχάσετε ορισμένες αισθηματικές εντάσεις του παρελθόντος, προχωρώντας πιο ανέμελα.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σας Ερμής σε τετράγωνο με την Σελήνη θα σας κάνει αυτή τη στιγμή αρκετά ευαίσθητους, αλλά με μία αρνητική έννοια, δυσκολεύοντας το να ασχοληθείτε με ζητήματα του ερωτικού σας παρελθόντος

Καρκίνος

Είναι μία στιγμή κατά την οποία είναι καλύτερα να κάνετε ορισμένες υποχωρήσεις, εφόσον ορισμένες φορές δυσκολεύεστε να δείτε τις καταστάσεις καθαρά και με ηρεμία .

Λέων

Μπορείτε να ασχοληθείτε τώρα περισσότερο με την οργάνωση των στόχων σας στο επίπεδο του ερωτικού τομέα του παρελθόντος σας. Ο καλός σχεδιασμός θα βοηθήσει στην επιτυχημένη προσέγγιση .

Παρθένος

Με την Σελήνη να βρίσκεται σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Ερμή πρόκειται να υπάρξουν εντάσεις τις οποίες δεν ελέγχετε. Η δυσκολία στην επικοινωνία βαραίνει το ερωτικό σας παρελθόν .

Ζυγός

Μέσα από το εξάγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας, Αφροδίτη, πρόκειται να μην έχετε την τάση να πάρετε αποφάσεις . Επενδύστε στο να ξεκουραστείτε από εντάσεις.

Σκορπιός

Αν νοιώθετε ενοχές, θα πρέπει αν καταλάβετε πως για αυτό ευθύνονται οι τελευταίες διελεύσεις του κυβερνήτη σας Πλούτωνα, οι οποίες ίσως να σας φέρνουν ορισμένη ταραχή.

Τοξότης

Είναι μία σημαντική ευκαιρία για δράση αυτή τη στιγμή, με τον κυβερνήτη σας Δία να συμμετέχει σε εξάγωνο μαζί με την Σελήνη. Θα είστε πιο ευγενείς και καλοδιάθετοι.

Αιγόκερως

Υπάρχει για εσάς μία δυσκολία αντικειμενικής κρίσης, όχι τόσο για τους άλλους, όσο για τον ίδιο σας τον εαυτό. Πρέπει να καταφέρετε να βρείτε κάποια εσωτερική ισορροπία και δύναμη .

Υδροχόος

Χρειάζεται τώρα να δείτε τα πράγματα σφαιρικά, αλλά χωρίς να αμελήσετε να κατανοήσετε την αξία του να κάνετε συγκεκριμένες τις δικές σας απαιτήσεις, μην γίνεστε θύμα .

Ιχθείς

Προσοχή αυτή τη στιγμή με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα, η τάση σας για υπερβολική εμπιστοσύνη στους ανθρώπους σας πηγαίνει σε λάθος εκτιμήσεις για ορισμένα πρόσωπα .
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.